Канадський Марк Chat
-
Мені б ваші проблеми. Тут хоч би розібратись коли по-новому щедрують, колядують і засівають...
-
MasterCard , не Visa. Вибачте.
-
За великим рахунком - це все дурня..картки, банки.. аби робота була- оце головне.
-
Чому по новому? По старому, як ваші прадіди)))
-
Добрий день шановне пансьтво. Підкажіть та порадьте. Склалась така ситуація. Мої друзі прилетіли до Калгарі в серпні і пробули до листопада, чому до листопада, тому що по сімейним обставинам треба було поїхати( похорон) Мама має WP старший син також, а молодший Візітор. Дітей не могла залишити, вирішили їхати всі. Чи мають право повернутись? Чи є термін повернення? Чи на в*їзді в Канаду на кордоні будуть питання, чому поїхали ? Підкажіть , ситуація неординарна, старший син візочник. Хочеться допомогти. Дякую за розуміння
-
Прилетіла ластівочка - це про весну. Прадіди щедрувати навесні.
-
Народ скажіть де краще жити в польщі чи в канаді дуже вагаюсь стільки блогів так погано говорять що в канаді погано що я тепер незнаю що робити я зараз в полщі і в себе ссе добре є роботі достаток
-
на одну і ту ж саму зп в Польщі собі можна трохи більше дозволити)) мабуть, навряд хтось може сказати точно де саме вам буде краще) різні країни, різний клімат і менталітет людей)
-
Польща краще! Канада з дискримінацією не має проблем в основному теж. Але в Канаді немає вибору продуктів, одягу, взуття і т.д. Це важко уявити але коли приїдете - важко повірити що в Канаді це реальність ( лише кілька величезних міст мають кращу ситуацію). Роботи немає і пошуки кілька місяців це норма - після Польщі неможливо повірити що десь таке є. Дуже гарна Канада і спокійно жити це +. З правами можуть створити такі проблеми - що наче руки викручують, але це є (заберуть права багаторічні і нездаєте кілька разів - це місяці, не маєте права їздити сам лише з людиною яка має права повні) Це Британська Колумбія, а в Альбері - міняють без екзамену. Різні випробування але взагалом - Канада зупинилася в розвитку давно
-
В Полщі набагато лекше жити. І з роботою немає проблем. Ми пожили в Канаді рік. І все одно повернулись в Європу. Тут набагато лекше з роботою з відпочинком і все інше. Перший раз в житті ми відчули себе обмеженими в усьому. Тому якщо ще немає і фінансової подушки то там взагалі повна жопа. Більшість людей які в Канаді не говорять правду про головні критерії життя в Канаді. На роботі гов гов. І всюди гов гов. Самі Канадці дуже спокійні нікуди не спішать но зато Українцям там спокою взагалі немає.