Канадський Марк Chat
-
Тобі? Ну спробуй, зрозумієш.
-
Выктор Сука..чов
-
Шановний, не забувайте про культуру спілкування. Це я про те, що для тебе мова це і ідол і все інше.
-
Пісюн в сраку підійде?
-
Не зрозумів. Тебе треба попустити?
-
Ну, тоді sorry, mate. Може пізніше попустить.
-
Хай самі вчаться. В в мене боротьба зі злиднями. Вилажу із злиднярства.
-
Для мене це і ікона і ідол і золотий Будда і Мекка та Меддина і спадок поколінь.
-
То саме срач, бо жодного практичного результату не дає. Любите українську - навчайте оточуючих. Але як розумний і коректний вчитель а не як горлопан.
-
різні є методи пропаганди. але фаріон - це виключення з правила. зазвичай люди терплячі (на жаль)
-
Вище я вже наводив приклад, коли така сама політика приводила до прямо протилежного результату. Є ще третій приклад - друга РП в 20-30 роки 20 ст. На західноукраїнських територіях.
-
Господи. Я кажу що її пропаганда і поширення методами Фаріон/Лютого це контрпродуктивно. Для Вас це дивно?
-
а в чому проблема? за замовчуванням, українська в україні - це єдина офіційна мова. все.
-
Пане Марку… здається тут кандидат на бан. Перегрівся.
-
ти шось плутаєш. то була держава з великою білоруською і українською групами населення. різні народи, які жили на своїй території, які польща окупувала. а на сході - савєти були окупантами, які запроваджували свої - ще гірші примуси і репресії. після відновлення незалежності - українська держава на 99% знаходиться на укр етнічній території. тому хто з «прієжших» не хоче нормально вчити укр мову - допобачення.
-
Не методи пропаганди, а методи соціальної інтеграції і інженерії. Самою пропагандою нічого не вирішується. І останнім часом Фаріон - не виключення. Нажаль. Он, попередній … учасник дискусії … є добрим прикладом. Далеко на хамстві не поїхати, і це ніби очевидно. Але… 🤷🏻
-
ясно…
-
Імʼя? Ви імʼя від прізвища не відрізняєте? 😁
-
простий приклад - це навіть ім‘я мого співрозмовника, яке є російське.
-
плюс ціла купа була зросійщена, багато з яких навіть про перехід на українську думати не хоче (етаже язик сєла).