Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Вітаю всіх. Підкажіть будь ласка які документи потрібно відсилати на вклейку візи до Варшави разом з паспортом.Дякую!
Лист запрошення на вклейку візи, анкету візового центру (Consent form...), закордонний паспорт.
Consent form? Це не той лист що прийшов на мейл?
Лист, що прийшов на мейл - це запрошення на вклейку візи. Consent form, зараз спробую знайти файл
Дякую,буду дуже вдячний!
Дякую!
Це, як заповнювати. Повідомлення переслані, тому вибачайте за неналежну якість ))
3-тю сторінку заповнювати не потрібно, якщо ви особисто займались своєю заявкою
Будь ласка
Вибачте,але я переїхав на іншу адресу,тому мабуть таки треба..сам не займався ,але анкету заповнював сам..
Забирати буде інша особа?
Ні,я особисто
Та сторіночка заповнюється, якщо вашою заявкою займався представник від вашого імені (типу агенство), а не ви особисто. Тут вже вирішуйте самі, чи потрібно вам її заповнювати. Але підказок по цій сторінці в мене немає (бо не було потреби)
Я так зрозумів це інформація про родичів( дозвіл на обробку особ даних) ..це таке... Дякую Вам дуже! Всього найкращого!
Навзаєм
Де краще жити в Альберті чи в Манітобі?
І в якій провінції легше получити pr? Альберта чи Манітоба?
Там де легше знайти роботу
www.vfsglobal.ca/IRCC-GPTWave1/Track/Index?q=shSA0YnE4pLF9Xzwon/x/CQ1P0LBKn66dLdNUfueK+yHwYi/kEeD54PZsg8usxc5exA6HsD7tfHEABw33g+Q7g==