Канадський Марк Chat
-
а чому не можете? якщо у вас вклеєна віза у паспорт, літайте хоч кожен день туди-сюди
-
Добре дякую за підказку
-
через те, що ви прилетите без дітей?) не вигадуйте, ви ж вільна людина, у вас є віза, яка кому різниця з ким ви летите сьогодні і куди
-
Доброго дня. Підкажіть де зима в каналі не надто сувора? Щоб і була, але не до - 20-30?Дякую.
-
Дивлячись на те куди ви їдете, в Калгарі вже було - 21, але є постійні перепади, её звилюйтесь - 30 може бути але якийсь недовгий час
-
Ванкувер,але там сиро і противно кажуть. По мені так краще сніжок і сонце ніж дощ і вітер...
-
Згодна.
-
Так я і питаю про погоду, бо думаю куди їхати. Погода дуже важливий фактор, в мене двое малих дітей і немає водійського посвідчення.
-
Ми поки користуємось автобусами,ніяких незручностей не відчуваю,окрім того,що треба більше часу...автобуси їздять за розкладом і можно доїхати куди тобі треба. Білет діє дві години,тому кількість пересадок не впливає на ціну проїзду... Я не знаю що ви про континген маєте на увазі...люди як люди...
-
А де ви мешкаєте?
-
Едмонтон
-
Вчора іду з магазину два хлопчика граються в сніжки,підійшла ближче-наші😅 погода поки тільки радує,були сильні морози,але вночі. Багато сонячних днів,сніг лежить,чистенько,біленько