Канадський Марк Chat
-
Із Парижа, літак до Калгарі, і щоб не чекати пересадку в Калгарі то мене просто на машині заберуть у Едмонтон.
З усієї Европи начебто з Парижу гарні ціни, але рахуйте ще добратись до Парижу. Той же Ryanair прилітає у аеропорт з якого ще добратись до Парижу потрібно, а у Канаду літак із аеропорту Шар де Голь, до якого також добратись потрібно. Я звідци вилітаю бо тут живу. Про безкоштовні літаки з Польщі навіть не думала бо поки туди з багажем доберусь то прокляну все на світі)
-
Доброго дня! Моя хост. сім‘я хоче подарувати маленький велосипед для вашого малюка😀 Ми знаходимось в Шервуд парку, неподалік Едмонтону. Якщо потрібно, вони готові доставити його в Едмонтон 😉. Люди в Канаді дуже привітні і завжди готові надати допомогу🇨🇦🇺🇦
-
То не віза піврічна, то віза на разовий в’їзд якщо не вклеюєте візу у паспорт. І ті пів року то дата до якої по такій візі можна в’їхати . Я планую і до друзів у Францію літати і в Україну до родичів, тому і відправила на вклейку щоб спокійно виїзджати і заізджати у Канаду
-
А по тому в мене є дуже великі сумніви як люди подавали на візу. Здається що заповнювали анкету не по новій програмі, я сама спочатку не ту анкету почала заповнювати. Ну я так припускаю, бо такі випадки поодинокі. Якби було таке частіше, через одного прям, то можно булоб дійсно думати, що то як повезе яку візу вклєють
-
-
Після закінчення військового стану