Канадський Марк Chat
-
Дякую за підтримку, я з дочкою лише 3 місяці в Альберті і дійсно дуже рада, що нарешті вдалось орендувати житло і є можливість підселити людей, власники не проти цього, навпаки, тільки підтримають нових українців в усьому.
-
Вибачте, але я такий самий початківець в Канаді, а не канадієць-спонсор
-
Ок, змінила формулювання
-
Ми майже місяць жили в отелі,пока змогли переїхати в квартиру,так що я розумію наскільки це гарна пропозиція,гарних і порядних вам сусідів😘
-
Дякую!
-
-
t.me/ukredmontonchat
-
Приємно читати деякі чати Монреалю чи Ванкувера, де дійсно відчувається якийсь українських дух. Я обрала Едмонтон, думаючи що там велика українська спільнота. А у чатах і у фб до речі здебільшого «какаярвзніца» Я нажаль правда ще не в Едмонтоні, хіба створимо коли там будемо. Бо то сумно…
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка чи потрібно(і якщо потрібно то як) реєструватися на вклейку візи? І чи можна самому відвезти і потім самому забрати ?
-
У Варшаві: якщо поштою то без реєстрації, якщо особисто то реєстрація обов'язкова. У Відні без реєстрації, як особисто, так і доставкою, хоча за доставку окремий прайс на vfs Австрії
-
Короче, особисто відвести і забрати можна у Відні
-
Велике дякую!!!!
-
Якщо треба реєструватися (Варшава), то в особистому кабінеті VFS тої країни де будете здавати