Канадський Марк Chat
-
Дякую.
-
Дякую ще раз. Зроблю і я так👍
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, де краще здати на вклейку візи, якщо нема підтвердження на дитину? І які терміни? Дякую.
-
AirBnB
-
А я вже 10років зі Scotiabank
-
На 22 поверх
-
Вітаю! Дякую за пораду скористатися Airbnb по приїзду до Канади.
З вашого досвіду, як діяли з депозитом у 500 долларів на сайтах сторонніх від букінг та Airbnb?
-
Чи оплачували цей депозит, чи є варіанти подобовоі оренди в едмонтоні без нього. В нас депозит більше суми оплати за час перебування
-
Ок, якщо з депозитом нема варіантів, чи дійсно його повертають, не знаходять причини не повернути. Вони (власники) здебільшого відправляють трафік на сторонні сайти (що я думаю порушує правила) і це викликає мало довіри
Дякую всім за поради, у Європі багато знімала через ці сервіси, а в Канаді стикнулася з дивиною і неочікуваними перешкодами
-
-
Це означає що ваші заявки схвалено. На дитину особисто мені відповідь прийшла з різницею в 4 місяці
-
По їхній логіці доки візи немає в паспорті то ваша заява ще розглядається. Вам вклеїли візи і ваша заява схвалена остаточно. Залишилось забрати паспорт. Я мав паспорт з візою на руках в вересні. А паспорт дитини тільки зараз віддав на вклейку бо не було запиту на паспорт