Канадський Марк Chat
-
Ви щойно продемонстрували дискримінацію по відношенню до мене як жінки. Ви назвали мене не людиною та ботом за те що я захищаю закон про мову та вимагаю від російськомовних цивільних українців виконувати закон України про мову. Українську мову дискримінували та дискримінують століттями. Правила групи створені для всіх. Ви не маєте права мене ображати. Майте гідність вибачитися, якщо не можете то не нав’язуйте свою лояльність людям яких гнобили за те що вони розмовляли та розмовляють Українською. Якщо ви такий сміливий, то ідіть воювати, а не ображайте тут жінок. Це вважається дискримінація проти жінок.
-
В чому тут подвиг?) Мільйони українців щороку мігрували за границю... Таке відчуття що дана панянка пережила те, що переживали наші пращурі на початку 20ст, коли в їхню домівку вривались, "революціонери, носії руського язика" а ті не знаючи куди тікати, забравши поспіхом дітей, та клунок, нашвидкоруч зібраний, вирушили в подорож, під час якої багато хто помирав, приїхавши в " нове життя" , в чисте поле, ліс, гори... Де навколо тільки койоти, бізони, і купка людей які говорять взагалі на незрозумілій мові.... Ну таке "типове " відео))
-
Кожен має своє бачення і свою точку зору, дівчина ділиться своїм змістом душі , я скинув сюди бо маю те саме відчуття яке вона описує і думаю нас тут багато таких, це своєрідне сучасне мистецтво, створити відео - текст - суть якого тебе стосується в тій чи іншій мірі, також кліп гідно зроблений .
-
Привіт всім, може хтось має в електронному варіанті правила дорожнього руху Альберти українською мовою?
-
Доброго дня/вечора, для дитячої візи до анкети прийшов запит щоб додатково надати дозвіл від батька на вивезення дітей та свідоцтва про народження дітей з перекладом на англійську мову. Цікавить чи це все треба робити з офіційним перекладом і оформити дозвіл через нотаріус, чи достатньо самому перекласти і написати від руки.
-
Не дуже схоже на те що ви передивилися купу відео про Канаду :) прикинути зарплатню і всі витрати можна по відео блогерів. На мою думку, ні, не треба міняти нічого. Майже всі хто їде по цій програмі не по своїй волі це роблять.
-
Не потрібно Для підтвердження диплома використовують інший метод
-
Так Беріть не тільки дипломом , все що маєте з документів
-
Переклад краще робити в бюро , але багато хто довільний робив З дозволом аналогічно , нотаріус , довільний і є спеціальний бланк , де заповнюється вся інформація
-
В Канаді не вимагають апостиль на документи , достатньо перекладу у сертифікованого перекладача
-
звертайтесь в apostille.in.ua/ua/ WES - пакет документів для Canada