Канадський Марк Chat
-
Та платив податки:))))
-
А не клянчив гроші у Канади))
-
То шо Едмонтовці йдете на Above & Bayond
-
Ну судячи з того ,що сам знаю, то поселяли західняки, по норм цінам навіть багатьох дармо, потім багато хто з "ваших братів" ( в нас на заході ніхто ніколи западенцем один одного не називав), почали перездавати ті квартири своїм не " западенцям" по космічним цінам , так таке особисто знаю, знаю ще як почалась мулька про " в село приехала" та " сельським язиком гаваріть не буду" то так, почали гнати " ссаними шматтями" таке знаємо також .. Історій бачу багато знаєте, а чи правда то, напевно ні!
-
Я ж кажу серед нас також люди э..
-
Не можу дивитися вже на війну… хтось стер цю жесть, я також видалив
-
Краще згуртуйтесь та зробіть будівельну компанію)
-
Українську
-
А то тут в Торонто багато росіян заможних… які вже по чотири дома мають та свій будівельний бізнес))
-
Так:))) коли до війни у Боковель їздив:)) а після тільки чув від друзів… але то справа кожного, капіталістичні відносини ніхто не відміняв. Та в мене в Ів Фр родичі, на різдво завжди до них… потім село… вертеп… колядки… душевно було.
-
При чому тут Буковель? Курортне містечко, воно ніколи не було дешевим. Люди, які їдуть кататися на гірках Буковелі чудово знають, що це не дешево. Але і сервіс там досить гарного рівня. Наче когось хтось обманює, в інтернеті є готелі Буки та ціни на них.
-
Це напевно вже не має значення, але ми рахувати вміли добре:)) тому їхали до Польші у Криницю… та й ще з грошима вертались)
-
Підкажіть, будь ласка, чи можна влаштуватись на роботу водієм категорії «В» на українських правах? Чи необхідно спершу перездати на канадські категорії «5»?
-
Але воно вже з 18 числа не працює