Канадський Марк Chat
-
те, що ці стосунки настільки відкриті, що ці відносини вільно відображаються навіть у транспорті, у черзі до банкомату. Або, наприклад вчитель у школі може бути геем і це відкрито обговорюється.
-
до чого ті рашисти тут? В мене було інше питання. Я спитала, чи все так відкрито в Канаді, як це у Німеччині?
-
я маю таке ж право запитати. Дякую за відповіді.
-
Не смішіть, хтось закинув це твердження у інтернет, а всі повірили. Канаді треба робоча сила, так, але кваліфікована. Люди роками стоять у черзі на PR з гарною англійською, канадійським досвідом роботи чи навчанням у Канаді, з високою кваліфікацією. Ця країна потребує людей, які будуть платити кошти за навчання, за усі документи, візи, ворк перміти, а потім платити податки, працюючи. Який сенс роздавати всім безкоштовно візи, давати соц допомогу і роками чекати поки люди адаптуються, знайдуть високооплачувану роботу і ще й забезпечувати їх медичною страховкою, створюючи ще більше черг на систему, яка і так не витримує. А ще, незважаючи на все, країна щороку приймає 300-400 тис іммігрантів, це ті що вже з імміграційними візами. Тому твердження, що Канаді потрібна робоча сила, як мінімум дивне.
-
Згоден, якби була б потрібна, то просто полегшили б програми на ПР і вимоги. Зробили б так як у Польщі, брали б кількістю , а не якістю
-
Підскажіть будь-ласка, хтось коли-небудь замовляв щось в Волмарті? Повернулася додому а там ось це. Те що я замовила повинно прийти у вівторок, мені ніхто не телефонував та статус не змінний стоїть. Волмарт залишає пвкинки просто так в під'їзді навіть не телефонуючи? Чи це можливо? В мене на вікні великий український прапор, переживаю чи не може там бути бомби.
-
Так, тут це нормально так залишати пакунки, якщо в деталях до доставки ви не вказали іншого
-
😮 я замовляла на амазоні, вони так не залишають, обов'язково телефонують, одного разу я не відповіла, то вони в вечері приїхали. Капець, більше не буду в волмарті нічого замовляти. :( Дякую за відповідь
-
Можливо, на Амазоні у вас вибрана опція по типу "віддати у руки". Мені з усіх магазинів так лишають, з Амазона у тому числі, якщо посилка маленька, то кидають у поштовий ящик, я нормально до цього відношуся, ніхто нічого не бере.