Канадський Марк Chat
-
Зараз з Пшемишля до Німеччини є безкоштовний поїзд.
-
Чому Берлін? Можна в Варшаві. Як ви без документів туди поїдете, і дорога дорожча
-
Ви впевнені про потяг? Читала, що все відмінили
-
Про які податки мова? Податкова декларація тут заповнюється у березні, а деякі тут прожили 1-7 місяців і вже відчалюють назад до Європи, отримавши всі соціальні допомоги, які не оподатковуються. Хто з цих людей сплатить хоч якісь податки? Куает - це не програма для заробітчан, в Канаду не приїздять на короткий термін на заробітки, це не має ніякого сенсу. І ніхто і не казав, що це сімейна програма, вона була скерована на допомогу жінок з дітьми у першу чергу та для людей, які вже мають зв'язок з Канадою для об'єднання сімей. Те, що дають таку можливість усім українцям та їх депендантам це жирний бонус.
-
Якщо дадуть запит-шліть новий паспорт. Мені так вклеїли
-
Податки з зарплати, податки з закупу товарів. . A Які соц виплати крім 3000 CAD?
-
Як жінка з дітьми там виживе без роботи? Cuaet також і не віза для біженців, інакше її б так і назвали програма для біженців
-
Є ще провінційні допомоги, картки з бенефітами зі знижками на все що тільки можна придумати, деякі провінції надавали безкоштовне житло, безкоштовні квитки на літак, медична страховка з першого дня перебування у Канаді, безкоштовні послуги стоматолога, окуліста чи ортопеда, які є платними навіть для канадійців, субсидії у дитячих садках та гранти, які дозволяють платити замість 1000 доларів 300 - це не вважається за соціальну допомогу?
-
А чому без роботи? Дають усі можливі йти працювати, в тому числі і безкоштовний ворк перміт
-
Доброго дня, хто летів з Польщі до Канади з пересадкою в Лондоні? Маю пару запитань
-
Сподіваюсь потребуючі особи скористалися чимось. Але не чула жодної реальної історії про ті допомоги. Щось десь частково, так.
-
В серпні , чекали місяць Зараз наче , трохі швидше
-
Я не думаю, що це так просто. Все перевіряється міграційними службами. Ви думаєте, що вони не розуміють, що таке фіктивний шлюб з арабом?
-
Можливо одного пронесло, але бізнесу не буде точно, повірте
-
Чи багато тих хто переоцінив свої можливості в Канаді і зараз , жалкую , що опинився саме там . Дякую за відповідь
-
В якому місті сама лайтова погода в Альберті )) ?