Канадський Марк Chat
-
Якщо б на мене так накинулись ,по-перше , мене б це дуже образило, а по-друге я б передумала їхати з такою токсичною громадою як тут
-
Запит на вклейку+ два місяці зверху
-
Доброго вечора. Народ, Можете хтось будь ласка допомогти? У нас тариф накрився. Доводится пакети Мегабайтів постійно замовляти(( Можете хтось виручити на подовження тарифу?🙏🙏🙏 У малого дистанційне навчання й без інтернету ніяк 😢
-
Воно ж ще й воняє, бажає мені невдачі в канаді ахаха) Накинутись на жінку яка попросила забрати її з перопорта - виконав Побажати людям невдачі - виконав Наговорити казок за роботу і оренду за 3 місяці - виконав Що далі?) ахахха
-
Відповідали вам вище
-
Крута группа, такі доброзичливі люди) А особливо полобаються відмовляння від Канади з уст тих хто вже там)
-
Ви про домашній інтернет чи мобільний говорите взагалі?
-
Супер класно кста, всім раджу почитати
-
Мобільний
-
Тут в основному Едмонтон
-
Просто візьміть калькулятор і порахуйте ,яке життя чекає на новоприбулу українку з діточками. Їдьте , звичайно! Дітям тут буде добре! Це точно!
-
Якщо прохання подумати і не їхати в сліпу для тебе відмовляння, то хай так буде
-
Та яка вам різниця? Звідки ви знаєте з якими грошима вона туди їде, хто її чоловік і тд?
-
Ну а звідки ви знаєте скільки в неї грошей? Ким вона працює?
-
Людина спитала, забере хтось з аеропорта? Я не бачив в її словах «а давайте всі разом порахуємо мої гроші»!
-
Ну поки що наче не відкугнувся ніхто 😔
-
Можетк допомогти - допомагайте. Ні - не допомагайте Навіть якщо в неї не вийде, повернеться в україну із спогадами що місяць пожила в канаді!
-
Ну Боже треш , я їхала в сліпу , 18 квітня почала робити документи , 19 травня була в Канаді , і що?
-
Я відгукнулась