Канадський Марк Chat
-
Ну а що баристі мішає намалювати якісь казкові обов'язки 😅
-
Тому що ті обовязки не будуть співпалати з його зп)
-
Вони ще враховують середню зарплату по вашій спеціальності, якщо ви отримували меньше, то зрощуміло що вам просто насочіняли)
-
Намалювати можуть що хочеш) а от більше платити навряд будуть, чисто задля вашого пр))
-
Подивіться NOC 8232, здається то цей що я використовував, але не впевнений 100%
-
Одним словом якщо буде грнеральний директор в обовязки якого входило піднімати шлагбаум і зарплата 15 на годину, то ви логіку зрозуміли) яка назва посади їм буде пофіг
-
Ок спасибі, гляну
-
Чесно кажучи, живучи тут 4й місяць, не хочеться навіть думати про всякі комбінації) тут всі довіряють один одному.. по крайній мірі в місті де я живу
-
Та я не про це) я про те що для подання на пр, там не всі спеціальності підходять. І часто спеціальність звучить більш-менш серйозно, а по посадовим обовязкам вона має нок, який не підпадає під программу, і ваш досвід не буде зараховуватись. І навіть якщо у вас буде досвід 4-5-10 років, але по такому ноку який не підходить, пр не вийде отримати( Я ще сам не знаю чи взагалі у Альберті можливо відразу українцю по куаєт попасти на роботу, яка буде вважатись більш менш кваліфікованою. Чи якісь пів року-рік попрацювати до підвищення, а вже тоді, нова посада буде такою, яка пройде по программі. Я так чисто ділюсь інформацією яку встиг віднайти
-
В саскачевані до прикладу є пілотна программа, там навіть працівники на фермах чи теплицях та офіціанти чи двірники, зі стажем більше пів року можуть подаватись на пр. А в альберті з цим важче, я довго на їх сайтах сидів
-
В Саск завжди було легше з іміграцією, а зараз і поготів.
-
Ну а ви як в альбертв подавались? Досвід до канади? Чи набули його в канаді?
-
я не в Альберті подавався якраз, а у Саск.
-
Ох, бінго) як раз там планую, по здобутому стажу у канаді?
-
Я не зовсім розумію,що маєте на увазі по здобутому досвіді у Канаді? Я приїхав сюди у 2012 по lmo(lmia) на сервіс ріг(assistant of servicerig operator), звідти подався на sinp, потім pr.
-
А) вибачаюсь) думав можливо ви з тих хто встиг по тим пілотним програмам як зараз)
-
Ні, я не з тих )))
-
Доброго вечора! Підкажіть коли буде тотал сейл. Начебто 26. Хочу взуття купити. Дякую.
-
Так 26, але в Канаді він не такий великий, як в США. Флайєри рекламу можете вже зараз подивитись онлайн. Рекомендував апп. "Flipp".
-
Дякує є фліп))) поки що там нічего цікавого.. окрім продуктів харчування.