Канадський Марк Chat
-
Все, чим вам допоможе CUAET - отримаєте дозвіл на навчання легко та просто. Більше переваг немає, для Канади ви будете іноземним студентом. Вам необхідно обрати коледж чи університет, програму, за якою ви хочете навчатися, звʼязатися з цим навчальним закладом і спитати, які будуть умови та ціна. Та і взагалі чи вас приймуть, тут у 17 років ще навчаються у школі. Можливо, варто пояснити відразу, по якій програмі ви прибуваєте у Канаду, що ви вже навчаєтеся у вузі та запитати, чи можете розраховувати на якусь знижку чи степендію. Якщо ви збираєтеся бути студентом та працювати, то можна лише 20 годин на тиждень. Але цього року були якісь зміни, писали, що дадуть іноземним студентам працювати більше годин у 2023 році, там наче потрібно додатково отримувати на то дозвіл.
-
Всім привіт. Може хтось знає, я відправила паспорт в Австрію з оплатою зворотнього кур‘єра, а виявилось що вони не відправляють в Естонію (де я зараз). Чи потрібна довіреність, якщо хтось на місці прийде забере? А може знаєте, який краще спосіб, щоб отримати безпечно і швидко свій паспорт назад?
-
Декількома способами: або брати з собою бабусю і знайти роботи, щоб всіх утримувати, або влаштовувати дітей в групи подовженого дня (може воно по іншому називається, точно не пам'ятаю як), але тоді зрозуміло, треба більше грошей на оплату того всього та ще наскільки відразу вийде влаштувати (бо читала, що завчасно записуються у такі групи).... Або брати менше годин роботи... Рішення є, просто в кожному рішенні свої перемінні🤪
-
Кооперуватись з мамочками, то добре для підстраховки, але, на мою думку, не можна на це покладатись на постійній основі.... Бо в кожного по різному може піти робота, житло, сприйняття клімату, школи... і т.ін.
-
Доброго дня. На ксерокопiï свого паспорта пишете (англ) : я, ПIБ, не заперечую проти того, щоб ПIБ, забрала мiй паспорт з вiзового центру. Дата, пiдпис. От i все.
-
Це питання на яке ви самі маєте собі відповісти,чи є сенс вам їхати чи ні...тільки ви знаєте вашу ситуацвю,на що ви спроможні. Як що вам некомфортно там де ви є,то може тут знайдете себе,мову можно вивчити,як що ви активна,сильна,здорова,товариська, у вас є якісь кошти в запасі,не боїтесь все почати з нуля,то варто спробувати! Куди їхати самі думайте,диаіться відео на ютюбі їх дуже багато про вмі провінції...скажу тільки що на сильну допомогу не розраховуйте,в основному все самій прийдеться робити і шукати,але щось трохи підскажуть і допоможуть в центрах допомоги емігрантам. Але інтерв'ю для роботи проходити самі будете... про себе скажу,я десь вашого віку і мені непросто,не того що важко звикати,працювати,вчити мову,а того що завжди в голові:"нащо воно тобі це все треба,їдь додому там все зрозуміле,там все знаєш"....але раз вже приїхала,треба спробувати пожити тут...англійська теж не дуже...розумію краще ніж говорю😅
-
Мені теж цікаво
-
Хлопці, ви гуглите інформацію перед тим як питати? Вже давно немає карантину і тестів ніхто не питає. Тут по вакцині єдиний нюанс - її може питати роботодавець.
-
По COVID-19🦠😷 все відмінили
-
Просто, наскільки мені відомо, на будь яку іншу візу взагалі без вакцини подаватися сенсу немає, а куает це виключення бо це екстрена поїздка і люди не завжди мають можливість її робити, то через це влада Канади дозволяє просто з тестом. Чи вже всім на це геть фіолетово? (Було б круто))
-
Ще з жовтня відмінили обмеження по ковід, усім, куает тут ні при чому. Наразі немає спалаху на ковід у Канаді тому так, люди хворіють на сезонний грип в основному. Відслідковуйте оновлення про вимоги до перетину кордону, як будете летіти десь за 72 години перевірте інформацію на усілякий випадок і буде вам щастя.
-
Добрий день, підкажіть може хто в курсі, в одному з відео Марк казав що ті хто зарєєструвалися на подачу візи, чи вже почали процес, навіть після 31 березня отримають ворк перміт і візу. Але я не знайшов цю інформацію на офіційному IRCC порталі (що до дат), також і в інтернеті на офіційних ресурсах цієї інфи не бачив. Може хтось теж зіштовхувався і ресьорчив цю тему?