Канадський Марк Chat
-
О, продовження 😂😂 ті самі люди, ніяк не можуть заспокоїтися 🤣
-
Це ж ти знайшов гарне місце в пологовому за 9 місяців до того як тебе мама вродила?) А потім в канаді житло і роботу за 3 місяці до приїзду?) а всі хто не такі як ти - лохи?))
-
Як потрапити в Канаду жінці з 2ма дітьми? Знати мову на відмінно і мати 20000$ ?
-
Вже майже тиждень пройшов, а тебе ще заздрість не відпустила? 😂
-
Та звязувався із ріелторами) мені відповіли, якщо ти не легендарний андрій терент‘єв, то квартиру за 3 місяці до прильоту не знайдемо)
-
Навіть не старайся на мені свою самооцінку підняти, не вийде 👍
-
Чи є шанс отримати відповідь?
-
Та по візі куаєт пустять, але питання в тому як вам прийдеться в канаді, дітей треба в садки, а вони платні, ну а якщо із ними сидіти, то без роботи(
-
Жінкам з дітьми легше знайти хостів, є англомовні локальні групи на фб , можна там пошукати допомоги. Є волонтерські організаціїтякі допомагають з їжею і меблями, на дітей треба оформити субсидію на садочок, якщо маленькі і мамі пошукати роботу через фб/індід і т.д , можливо у волонтерських пунктах хтось зможе допомогти з роботою, не стидайтесь попитати
-
Чкщо діти в школу, школа безкоштовна, легше
-
Так,діти школярі
-
Ооо, молодець дивись) і без жовчі «чому не готувались заздалегідь» якось виходить пораду давати?) умнічка
-
Переліт за свій рахунок?
-
Попустись трошки, якщо думаєш що ти великий приколіст, то маю тебе розчарувати і це не так
-
Є безкоштовні рейси, але раз на два тижні і велика конкуренція
-
Сльози на очах і гордість за тебе) молодець) ще б Володю Куця перевчити, і моя місія завершена)
-
Ахаха вчитель, хорош 👍 цього разу навіть трошки смішно було
-
Стараюсь)