Канадський Марк Chat
-
Все вірно, але для того щоб доказати що ти їх завіз в Канаду, а не заробив нелегально, їх необхідно задекларувати.
-
Ну якщо у вас немає ніяких доказів зовсім, що ви їх заробили, працювали все життя неофіційно і зберігали їх під матрасом, то, мабуть, таки варто🙈
-
Закон каже що треба декларувати суми більше 10к на сім'ю Все інше до вже по вашому бажанню
-
Тут все опціонально. Якщо Ви потратите їх на покупки в магазинах, оплати проїзду, заправку автомобіля та інші речі, де ніяким чином не зазначені Ваші персональні дані, то і розхід цей по вас не буде фіксуватися, відповідно в декларації його теж не буде. Якщо плануєте розраховуватися картою і кошти будуть на ній, то звісно краще задекларувати.
-
Вітаю ! у лютому 2019 трансплантували мені нирку, планую подавати документи щодо переїзду до Канади в місто Калгарі , але я нічого не знаю про умови для біженців : щодо консультації спеціаліста (яким чином і де я маю спостерігатись), здавати аналіз на концентрацію імуносупресії та інші, як отримувати чи купляти імуносупресію , інші нюанси . Де можна дізнатись більше детальну інформацію. Зазделегідь вдячний!
-
Купівля авто і оренда житла на перший час думаю не обійдеться готівкою.
-
Про сім'ю уточняв блогер, вони взнавали, 10 хвилин про життя у Канаді
-
Отправлено из Viber: www.viber.com/invite/f90c64d8ceb091b20641cc7859f3044f49bd941642af159e40e55a6a51b5ac40
-
43 тисячі
-
Закон каже що 10к і більше треба декларувати, без різниці ви цю суму один везете чи з сім'єю
-
Пан Андрій має рацію, я для себе шукав на канадських джерелах і ця інформація дійсно відповідіє дійсності, США і Канада вимагає декларування 10 000 доларів на родину.
-
How do I bring money into Canada (proof of funds)? You can bring money into Canada in different forms. When you arrive, you must tell a border official if you are carrying more than C$10,000 (per family if travelling as a family). settlement.org/ontario/immigration-citizenship/landing-and-leaving/landing-in-canada/how-do-i-bring-money-into-canada-proof-of-funds/
-
1. Хто такі "українські біженці"? Якщо люди, які приїхали по куает, то вони не мають статусу біженців. 2. Так, можуть залишитися. На всіх тих самих умовах програм імміграції, ніхто просто так тут не роздає пр.