Канадський Марк Chat
-
Всім привіт! Є питання до спільноти , прилітаємо в Торонто о 21:00 , далі летимо до Вінніпегу.Наступний рейс менше ніж за годину Торонто Вінніпег. Думаю точно не встигнем оформити ворк перміт. Рейс який підходить вже наступного дня о 8 ранку. Порадьте як краще перечекати в аеропорті( ми з маленькою дитиною) чи звернутись до червоного хреста попросити готель на ніч?
-
Доброго дня! Чи є хтось, хто подавав дитячі паспорти без запрошення на вклейку (з листом) не у консульство, а через візовий центр? Я у Грузії. Тут тільки центр і немає консула. Біометрію приймають у Грузії, а вклеювати відправляють вони самі до Туреччини. Питання, чи приймуть у мене у візовому центрі разом з моїм, дитячі паспорти з проханням вклеїти їм візи у Туреччині?
-
Добрий день. Заповняю анкету для дитини окремо. Дитині 3 місяці. У батьків візи вже є. Чи обов‘язково прикріпляти довідку з банку про рух коштів? І взагалі які документи потрібно прикріпити до анкети? Дякую
-
Паспорт і свідоцтво про народження. Якщо тільки з одним із батьків - дозвіл на виізд в Канаду. Більше нічого не потрібно
-
Іншого варіанту як отримати WP, в Торонто , у вас немає. Вірніше є , але то складніше і набагато довше. Спробуйте , можливо допоможуть з готелем
-
Дуже дякую
-
Я читала, що вода з крана така ж, як бутильована. І що в садочках та школах діти п'ють з крана. А коли воду не можна пити, то про це влада попереджає
-
Можна, в деяких ресторанах , якщо ви запитаєте води, то дадуть з крана.