Канадський Марк Chat
-
Група була б, завжди є люди які хочуть іммігрувати 😉
-
Буває 🫠
-
Правило 2 і 4))) перегляньте, будь-ласка 🤗
-
З мултивізою думаю, що так, у вас ж є всі права вилітати і прилітати з/в Канаду
-
Всім доброго дня) в місті Саскатун є волонтери, що можуть зустріти з аеропорту і допомогти з оформленням документів? Дуже дякую за відповідь!!🤗
-
Доброго дня. Я вже отримала візу в паспорт, але чекаю на візу для сина. Сьогодні заходила в особистий кабінет, щоб перевірити і була шокована, Пропали всі дані з мого особистого кабінету. Немає ні моєї заявки, ні заявки дитини. Також зайшла в інший кабінет знайомого, його теж всі дані пропали. Можливо якісь сталися збої в системі .. не знаєте? В когось ще таке було?
-
Від вашої візи залежить
-
Там збій якийсь
-
ведуться технічні роботи у них 😒
-
Перепрошую, а що ви робите в цьому чатi? Чому не на фронтi? Тiкаэте вiд вiйни? Але звинувачуэте iнших в мовному грiху. Вам не смiшно?
-
Вибачте :)
-
Я не прокурор i не пiп, щоб передi мною виправдовуватись. Свiй хрест кожен несе сам.
-
Ви в чомусь завинили саме менi?
-
Мабуть, якщо ви на мене напали зі звинуваченнями
-
Шукаю чи допомагаю з інформацією. Бо вважаю, що мої донати/волонтерство корисніше чим моя смерть на передовій, або «зімкнена» спина в перший день. Так, звинувачую. Так, тікаю. Не бачу проблем чи протиріч
-
Я рахую, що прискiпуватись до мови то погана звичка. Як ви збираэтесь жити в Канадi? Сперечатись з кожним росiянином, привселюдно ненавидiти? Чи будувати життя в новому суспiльствi, забезпечувати свою родину? Там в вашому оточеннi звичайно будуть росiяни. I що ви будете робити? Заздалегiть подумайте про це.