Канадський Марк Chat
-
Іміграційні консультанти Канади, україномовні, у всіх блогерів кажуть за це. І ще відомо точно, бо я лишала телнфон свій на сайті солідній компанії що допомагає з іміграцією в Канаду, офіційні консультанти, є філія в Києві, самі вони в Торонто. Передзвонили й підтвердили цю інфу. Мене вона цікавила і професії, за якими можна отримати пмп.
-
Зрозуміло, дякую)
-
Дякую!На сайті інф.немає а в кризову форму написали але напевне не дочекаємось відповіді бо вилітаємо в лютому.
-
Так, виплати будуть виплачуватися до середини червня і лише тим, хто в'їхав до 31 березня в Канаду. Ще одного консультанта дивилася іміграційного на ютубі, каже, що якщо є можливість вилетіти раніше, до кінцч програми, то зробіть це, не відкладайте, бо не отримаєте допомоги. Але всі кажуть: хто подав заявку до 31 березня, той може видихнути - віза буде. Питання лише у часі і у виплатах.
-
Доброго дня! Ось вышло нове відео у Марка де він каже що програма куает закінчуватися буде 31.03. Хто знає точну інформацію звідки береться інформація про закінчення програми 31.03, на сайті уряду Канади написано, що програма діє поки не буде безпечно в Україні, чи я щось пропустив із офіційних новин?
-
То ми можемо розраховувати тільки до 31го березня, чи можуть продовжити до червня місяця? Чи вїхавшим в березні, виплати можуть прийти в червні?
-
І зовсім маленьке питання ще одне: якщо подати за рідним укрпаспортом, в разі довгої затримки оформлення закордонних паспортів, то я чула, що дають не візу, а дозвіл на одноразовий в'їзд до країни, але з ворк пермітом, тому лишатися можна так само, на три роки. Лише виїхати в Україну не можна, правильно я мислю? Тоді можна зразу летіти, без біометрії і вклейок?
-
Всім привіт!В дитини документ SJTD з 30.09-01.03.2023р але статус в особистому кабінеті змінився на "заявку скасовано"переживаємо щоб в аеропорті не було проблем через цей статус.Можливо хтось має якусь інформацію?
-
Усім доброго дня) Розкажіть будь ласка, хто знає по строкам сприводу виплат як новоприбулим? Ми з сім'єю подали зараз на візи, та боїмося що не встигнемо.
-
Підкажіть, будь ласка, де зараз швидше робити біометрію та вклейку на візу? І чи віддавати, а, головне, забирати паспорт із вклейкою треба виключно особисто? Маю чоловіка, він на фронті, від його імені буду заповнювати заявку. Після львівської біометрії, куди краще надсилати на вклейку паспорт? І, якщо солдат не може забрати особисто, існує кур'єрська доставка в Україну назад? (Читала також, Варшава завантажена, про неї можна забути). Щодо себе: все робитиму у Норвегії (маю колективний захист, але імігруємо в Канаду), сама не знаю, як там за часом все робиться. Якщо комусь буде цікаво, розповім, як це робилося в Осло.
-
Всім доброго дня. Підскажіть будь ласка хто знає. Якщо я маю сертифікати про майстер класу різних технік тату. Якщо я їх перекладу на анг. мову і затверджу нотаріусом чи будуть вони дійсні в Канаді ? Буду вдячна за відповідь. І куди краще поставити тату машинку в ручну чи в багаж. І які ще документи потрібно перекласти для початку з завіренням нотаріуса.