Канадський Марк Chat
-
Можно летіти, ніякої візи для українців не потрібно.
-
Всі громадяни України можуть прилетіти, вилетіти або знаходитись в Швейцарї. Звідки у вас інформація, що потрібна віза? Ми з жінкою були там в вересні минулого року, все будо добре. Заїхали на поїзді з Німеччини, вилітали з Женеви. Там знаходяться дуже багато українців, яким допомагають швейцарці з прихистком. В тому числі моя теща.
-
🇨🇦ЗАВЕРШЕННЯ ПРОГРАМИ CUAET 🇨🇦 Програма, що була розроблена для українців, закінчується 31 березня 2023 року. ‼️ВАЖЛИВО‼️ Фінансова допомога українцям, які прибули до Канади за програмою CUAET, буде надаватись до червня 2023 року тільки якщо вони встигли заїхати до Канади до 31 березня 2023 року. Мова йде про допомогу від уряду у розмірі 3000$ на дорослого та 1500$ на дитину. Програма фінансової допомоги прив’язана до заходів CUAET, які діють до 31 березня 2023 року, тобто видача WP. 🍀Це роз’яснення було отримане 27.01.2023 від IRCC.
-
А його немає:) розганяють пургу
-
visitukraine.today/uk/blog/1157/status-s-u-sveicarii-yak-oformiti-socialna-pidtrimka-ta-prava-ukrainciv Ну Ви праві, я був по робочим питанням, а не як біженець тому не знаю цих "біженських " моментів.. Питання якщо більше 90 днів перебування в ЄС як в Швейцарію тоді попасти?
-
Це все шляпа, підтвердження жодного немає, просто слова Дайте відео спілкування, дайте фото, дайте документ, покажіть хоч щось 🤷🏻♂️ я можу сказати що вчора з Трюдо каву пив і він мені сказав що куает ще на рік продовжать і будуть давати 10к на дорослого і 5к на дитину, щоб більше людей приїхало
-
🇨🇦ЗАВЕРШЕННЯ ПРОГРАМИ CUAET 🇨🇦 Програма, що була розроблена для українців, закінчується 31 березня 2023 року. ‼️ВАЖЛИВО‼️ Фінансова допомога українцям, які прибули до Канади за програмою CUAET, буде надаватись до червня 2043 року тільки якщо вони встигли заїхати до Канади до 26 квітня 2063 року. Мова йде про допомогу від уряду у розмірі 3000000$ на дорослого та 150000$ на дитину. Програма фінансової допомоги прив’язана до заходів CUAET, які діють до 31 березня 2023 року, тобто видача WP. 🍀Це роз’яснення було отримане 27.01.2023 від IRCC.
-
На офіційному сайті нічого немає, скинь і я почитаю👍 тоді і всі питання відпадуть Покажи хоч щось і я вибачусь навіть за наїзд
-
Одна людина без доказів декілька днів запостила це у якомусь чаті, а народ підхопив і давай репостити, всім скидати І так заявляється дезінформація Ніде нічого відносно допомоги не написано (презентація від UCC Ontario виключення) на офіційних державних сайтах
-
Тобто ті хто зараз в Україні і не мають змоги здати біометрію та згодом виїхати не мають право на канадською візу по цій програмі?
-
Ми про докази говоримо, а не про видачу Квоти на візи куает відомі тільки міграційним офіцерам, які займаються справами Може і 200к і 500к видадуть, це інша вже розмова