Канадський Марк Chat
-
Знаю, що можна заповнити міжнародну форму, але педіатр відмовилась таке робили, лише копію.
-
Від Ковіду я брала собі, бо дітям 6 і 1 рік.
-
Якщо ви вакциновані вам не потрібно буде сидіти карантин по прильоту в Канаду.
-
Ця довідка безкоштовна і щоб менше мати питань я брала дітям заодно і собі.
-
Тричі хворіла, два з них після вакцинації. Хоч після вакцинації перебіг був легший.
-
Ціна залежить від місця проживання, марки авто, віку і пробігу авто, від стажу безаварійного водіння. Крім того дешеві страхівки не покривають ваше авто а тільки вашу відповідальність ( як автоцивілка в Україні)
-
Не мае можливості чекати ((((
-
Всеодно ще раз зауважу якщо в сім’ї працює двоє людей: то ні про які кошти на любі витрати для прекрасного життя в Канаді не хвилюйтесь. Й ніколи не переводьте на досвід в Україні бо Канада це співвідношення цін та заробітній плат в Канаді. А В Україні це в Україні. Ще раз зауважу навіть отримуючи на двох чистими на сім’ю 5000 тисяч доларів у Вас залишиться з мінусом налогів: - світло, страховка на авто, бензин, візьмемо 1200 арендатора квартири, телефон, домашній Інтернет, та на їжу, та навіть ви кожного місяця зможете купляти собі речі в крутих брендах на все це ви витратите 2200-2400 долларів канадських й надалі у вас залишиться ще 2500
-
Доброго дня. Можливо ще в когось так було. Наші аплікації were aproved . Ми отримали foil less візи та попередні work permit. Відправили паспорти на вклейку візи до Варшави. А через 4 дні наші аплікації змінили статус на in progress. Можливо хтось знає чому? Дякую.
-
Дякую