Канадський Марк Chat
-
Можливо, але треба буде англійську здати або пройти в них курс. Та залежно від спеціалізації може ще якийсь предмет. Плюс навчання десь від 20к на рік.
-
Реально, але гроші на перший час будуть потрібні
-
Дякую 🤗
-
Доброго дня! Хто допоможе подати податкову декларацію?!
-
Всім доброго дня ! Хтось із вас летів до Канади з пересадкою в Лондоні ? Я дивилася на сайті - всі літаки з Риму роблять пересадку у Лондоні . Чи треба візу GB тощо ?
-
t.me/c/1637734794/48066
-
Таке питання хтось летів з квитками купленими через агенцію Aksana travel? Дякую за відповіді;)
-
Привіт всім ! підскажіть може хто знає зареєструвався на відбитки у Львів на 10 березня, а дедлайн в канадському листі - 3 березня. Це натуральний відбрір чи що? Звернувся до візового центру на пошту - отримав відповідь шо дедлайну насправді немає - чи це правда?
-
Дякую
-
Привіт Ольга, Будь-ласка памятайте що 30 дневний ліміт було давно скасовано (навіть коли ви подавали заявку на CUAET то там також писало що 30 дневний ліміт на здачу біометрії скасовано у звязку з теперішнім станом в Україні). Я здавав біометрію з 1 міс. запізненням, і проблем не було, і знаю що в інших теж так було тому нема чого хвилюватись.
-
Привіт! Так, дедлайну в 30 днів немає, його було скасовано від самого початку. Тільки що відписав до Olha Skoba більше про це.
-
Найдешевшим буде переліт за місяць-півтора
-
Google Travel на допомогу!