Канадський Марк Chat
-
Підбирайте для себе, що зручніше)) бо декому краще коли банк під боком і можна зручно ходити для інших бо за відкриття рахунку дають кращий бонус ( типу як нам або AirPods чи ще щось)
-
У вас з дитиною різні?
-
Але в свідоцтво ви вписані то думаю проблем не буде))) то більше була забаганка дружини щоб тут теж був папір підтверджуючий шлюб
-
Бо в лікарки до якої ми записалися було др)) і ми годину слухали привітання і happy birthday to you ))) потім заповнення анкет на всих і живі черги скрізь)) то коротка історія без деталей
-
Як Канада дала CUAET я відразу почав шукати провінцію, куди поїхати не знаючи англійської мови. Перебрав багато і зупинився на Альберті. Знайшов в ФБ місто Калгарі Джаспере одну жіночку яка дала електронну пошту отелю, допомагають українцям з працею ще. Я написав їм, але їм потрібні були жінки, а чоловік з знанням англійської. Я написав жінці, що не взяли і вона для мене знайшла дівчину канадку її прабабуся були українкою. Ми списалися і вона знайшла мені житло і працю в Едмонтоні. Зараз я працю по збору дверей і вікон. Платять не багато 17 долларів, для такої роботи і не знаючи пока що роботи добре. Написав онлайн на sin чекаю листа на домашню пошту. Відкрив в банку рахунок без sin, пізніше треба буде принести їм його обов‘язково. Відкрив кредитну карту. Дебітові картку отримав відразу і на рахунку маю 250 долларів. На кредитці беле 1500 долларів теж прийде поштою. Ось і все. Я перед тим як їхати, отримав візу знайшов все. А потім купував білет на літак
-
Не можу сказати. Думаю то дружина зробила щоб недайбог тут ще один шлюб не взяв)))
-
Свідоцтво скрізь. Школа. Гуртки і скрізь де попросять щоб переконатися що ви є батьками. З 16 здається можна працювати неповний день . То думаю так потрібно буде
-
Почне падати? Долар 36.5 сьогодні просто ще не всі банки підняли курс до ринкового притому продати долар ( банку) тільки по курсу НБУ 29.25
-
Так відкрийте в Польщі рахунок наприклад
-
Я не впевнений, Але розрахунок в магазині чи ще десь(через термінал) і переказ на картку(оплата оренди апартаментів) це трохи різні речі. Якщо особа, яка здає в оренду не буде мати при собі терміналу? Тоді як оплатити, по суті це буде міжнародний переказ грошей. Я не знаю як проходить процесс оренди в Канаді