Канадський Марк Chat
-
З відкіля ви їхали до Едмонтону ?
-
антивакцинатори є навіть в Україні 😞 нічого з ними не поробиш
-
Нащо писати таке в групі читайте інформацію вище що потрібно для прибуття в Канаду й що по черзі поступово робити
-
Навіть? Та у нас ситуація просто катастрофічна, відмова від вакцин масове явище, і я не про ковід у нас спалахи кіру та коклюша були... ( не вакцинують дітей)
-
коли читала про антиваксерів, то мені здавалось що вони є, але десь зовсім далеко, не у нас, а ми як пострадянська країна, що звикла до масових вакцинацій такими бути не можеме. Я була дуже здивована тим що у нас на Закарпатті діти від корі мруть🤷♀ (те що читала), тоді тільки зрозуміла що вони (антиваксери) десь поміж нас..
-
Ну пострадянська країна ще мала високий рівень освіти по статистиці, але я пам'ятаю з дитинства як ці освідченні люди "заряджали" банки з водою біля телевізорів массово))
-
у мене батьки біохімікі генетики - дуже освічені, але я пам'ятаю ті банки у телевізора😂 мені здається що то було якесь зомбування людей, вони розуміли що дурня, але на всякий випадок пробували)))
-
Мій дід казав що втратив віру у людство після тих часів)
-
Щеплення+ ефект плацебо від зарядженої води - цей варіант краще від просто відмови від щеплень. І в Україні з повністю платною медициною антиваксери, на мою думку, норм. Можна не робити щеплень. В Канаді інша справа. Там медицина умовно безкоштовна.
-
Алекс правильно написав - ефект плацебо:) як и свята вода - я не дуже вірю що вона допомагає, але релігійні люди нею ликуються і виходить)))
-
Відсутність щеплення несе шкоду і вакцинованим, не 100% імунітет і чим більше випадків тим більше ризик, та і смерть немовлят в 21 сторіччі це жах просто... Тому що їх батьки ідіоти
-
Ну я готуюся до Канади і пробую вірити в демократію .
-
негарно хейтити антиваксерів, я їх просто віднесла до групи мвлоосвідчених людей 🤷♀ а з такими і розмовляти немає про що. Краще триматись подалі, всеодні вони довго не живуть
-
„Лучший аргумент против демократии — пятиминутная беседа со средним избирателем.“
-
Ні)) про ідіотів я знаю)) Просто кожен може робити що хоче, якщо це не шкодить іншим і зокрема мені. Хоть не вакцинуйся, хоть голий бігай по хаті, хоч фастфуд тільки їж - це справа самої людини. Очевидно, що кримінал це погано.
-
Педіатр розповідала, як ми довідку про щеплення брали, про батьків, котрі не щепили дітей ніколи, а тепер, коли потрібно довідку для виїзду за кордон, кажуть: коліть дитині всі вакцини в один день!🙄🤪
-
Вам будуть шкодити результати виборів )
-
Мода змінюється. Я особисто знаю людей, котрі змінили свою думку про вакцини коли виграли Грін Кард. Це було ще до ковіду. США по грінкард очікує тих, хто має всі щеплення)
-
Я це знаю.
-
В США страхова медицина наскільки я знаю. І мені здається ціна страховки антиваксерів буде в пару десятків разів дорожче. Це доволі справедливо.
3341/64839