Канадський Марк Chat
-
99% так, 1% може щось поміняють
-
Згідна одразу трохи накладно заплатити і за квартиру і за кота) але у нашого лендлорда були такі умови) і насправді коли ми шукали квартиру то ходили по будинкам нам агенції які сидять в низу казали по 300 на рік а одна то взагалі казала одного разу 300 а коли прийшли дивитись то вже 380😅
-
Ми на етапі оформлення документів. ( Хтозна, може не встигнуть нам їх зробити). Днів 10 назад ,як подали. Плануємо десь на початку/в середині червня все закінчити і виїхати. Тим часом штурмуємо англійську мову, та будемо здавати на водійські права. Віримо і надіємось, що все робимо не намарно.
-
А ну може,але краще так по 25 на місяць,ніж відразу 300😅
-
Мої обидві доньки вже закінчили школу в Україні,тут знов пішли,старшій 19,молодшій недавно 18 виповнилось,будуть ще наступний рік вчитись,щоб до потрібного рівня дойти.
-
У нас вийшов одноразовий платіж на рік 300 доларів а у вас по 25 кожного місяця) одне і теж. Можливо я не вірно висловилась про депозит)
-
От якраз про такий випадок я і описала про свою знайому. Так що думаю проблеми не буде
-
Ми платимо 25 дол.на місяць і ніякого депозиту,я допускаю,що в де яких може і є умови депозиту,але не обов'язково.
-
Вона зараз вчиться в училищі, в обласному центрі ( м.Хмельницький). Оскільки закінчила 9-річку, зараз вона там другий рік навчається.
-
У висшій школі можно навчатись хоч до 25 років,але після 20 років треба платити.
-
О, дуже дякую вам. Якщо ви не проти, ми в майбутньому продовжимо з вами спілкування. Всього доброго вам.
-
Ви коли плануєте бути в Ред Дірі?
-
В якому вона класі зараз?
-
Знаю одну сім'ю, дівчина в Україні вже вчилася в училищі 2 роки, по приїзду її взяли до школи без проблем
-
О боже. Я вам сильно співчуваю( як зараз почувається котик? Ми купували в Польщі в звичайному зоомагазині сказали що нам заспокійливе для кота в літак бо він від стресу не хотів нічого їсти ( у нас були таблетки) нам дали 3 ампули в упаковці коштували 40 злотих але як вони називались чесно вже не пам'ятаю. Стільки подій за короткий час сталось то якось вилетіло з голови. Мені шкода( але можете запитати в зоомагазині краплі я так розумію вони мають якийсь запах який чує кіт він заспокійливий можливо є аналоги того що ми купляли
-
Так, є 12 класів. Моя донька, якій 18 виповнилося пару тижнів назад у 12 класі. Думаю, що не буде проблеми
-
Маю таке ще питання до вас... Може вже я аж дуже забігаю наперед.. Моїй старшій доньці виповниться 18 у кінці літа. Чи можуть виникнути проблеми, при прийомі в школу? Чув, що у Канаді є 12 клас. Дякую.