Канадський Марк Chat
-
Вам потрібно більш детально прочитати на офіційному сайті провінції в яку ви їдете
-
Всім привіт, підкажіть будь ласка, є люди, які прилетіли не вакциновані і НЕ МАЛИ з місця вильоту місця де будуть відбувати карантин, як заповнювали ArriveCan? Як шукали місце відбування карантину в Канаді, знаходячись НЕ в Канаді?
-
Дивно, коли люди, маючи якийсь особистий досвід, дуже настирливо проектують його на всіх решту. І навіть не припускають, що в когось в іншій провінції, чи з іншими умовами, може бути дещо інакший досвід, чи обставини... це мої роздуми про дискусію вище))) даючи поради, враховуйте, будь ласка, що то є ваше суб'єктивне, а не статистичні дані))) ну, окрім, законодавчих актів хіба)))
-
Добрий день, підкажіть , будь ласка, хто вже в Едмонтоні і вже подав чи вклеїв фізичну візу в паспорт, як ця процедура відбувається?
-
Я вже в Канаді, але хочу вклеїти візу в паспорт, як це зробити?
-
Ця інформація вище стосується тих хто ще не вилетів в Канаду
-
Хотілося б знати ,як отримати фізичну візу,коли ти вже в Канаді
-
Але всеодно дякую
-
Доброго дня, підкажіть хто вже в альберті. Дружина + дитина 14 років. Запас коштів на 1-2 місяці. Чи зможе дружина знайшовши роботу витягнути оренду 1км квартири + проживання. На допомоги не розраховуємо.(англ. Нормальна. Досвід адміністративний та офісний. З України я багато не зможу передавати. Приєднатись зможу після війни
-
Чи пробувати іншу провінцію (манітобу/Саскачеван)?