Канадський Марк Chat
-
Привіт! Коли заявка подавалася на чоловіка та дружину, дружина здала біометрію, чоловік звісно ні, чи варто очікувати на візу? Додам, що через кілька днів прийшов запит на копію паспортів для обох, хоча вони і раніше були завантажені (звісно ми знову завантажили).
-
Так власне через те і черги. Особисто знаю 3 сім'ї що отримали візи і не планують їхати. І ще 2 які під питанням. Зате є люди які з квітня в черзі
-
Я «худію» ви звідки всі ??? Ізраїль, Німеччина Нідерланди, Італія , всі мешкають по чотири роки менше більше й візи шльопають Канади. Візи Канади й поміч потрібна людям яки перетерпіли відчули на собі війну й так далі. Хоть іноді пишіть тільки не кажіть де ви з мільйонами чи тисячами сидите й питаєте як з однієї країни втікати топової до іншої! Хочаб майте повагу. Критично але як є
-
З власного досвіду - хто здав біометрію отримає погодження. Діти - за умови згоди батька. Чоловік може зависнути без результату
-
Підскажіть будь-ласка , може хто був у Варшаві знае де можна вакцинуватися там ?
-
Кажуть як прилітаєш до Канади, то там як виходиш з літака зразу дають тисячу доларів. Потім ще дають 100га землі і кілька індіанців за кріпаків. Доляри ростуть як бур'яни. І росія дуже далеко. Короче все як в раю :)
-
Так у моїх родичів так було. Я особисто допомагав заповнювати тому знаю