Канадський Марк Chat
-
Канадсько-український дозвіл на екстрені поїздки (Canada-Ukraine authorization for emergency travel, CUAET) — це один із низки спеціальних заходів уряду Канади на підтримку народу України. Програма передбачає надання українцям і членам їхніх сімей подовжений статус тимчасового резидента й дозволяє їм працювати, навчатися та перебувати в Канаді, допоки вони не зможуть безпечно повернутися на батьківщину.
-
Я розумію і не писав про біженців, то жіночка вище
-
Так можете жити далі в Україні, кожен має свої цілі та мрії, якщо Вам болить коли хтось хоче покращити рівень свого життя та родини то ваші проблеми
-
Бридко не бридко, так склалися обставини що мене не було в Україні на момент вторгнення, і я дуже вдячний за це, я вам дуже співчуваю що Вам довелося пережити, і бажаю Вам знайти себе в цьому житті, то не моя справа але будьте добріші до інших! Успіхів вашій родині, ще раз бажаю гарного дня.
-
Стас, питання не до Вас особисто. Не реагуйте гостро. Мені здається суть в іншому:
- Усі кинулись за візами, навіть якщо вони їм реально в даний момент непотрібні і тим самим створили чергу. ті люди яким дійсно потрібно ектренна подорож до Канади змушені місяцями чекати.
- не варто порівнювати ситуації людей котрі вже кілька років адаптувались в Європі і зараз хочуть кращого та розглядають Канаду з тими хто все полишив і вимушено переїжає. (я маю на увазі такі ситуації коли люди роками на заробітках, і мають совість скористатись з волонтерів, просять слізно безкоштовного житла, ітд)
- дуже різні ситуації коли дружина їде сама з дітками, а чоловік в Україні (воює чи працює) . їм дійсно потрібна допомога, притулок на перший час, можливо які речі чи навіть просто поради. І коли їде вся сімя, з здоровим чоловіком, які з перших днів можуть себе впевнено почувати, навіть якщо заплатить кілька доларів за готель. якось так. якщо не правий можете мене виправити.
-
Все вірно, але я нічого не порівнюю, тільки хотів почути якусь обгруньовану відповідь. І не лічу на якусь допомогу для біженців, так як моя родина не втікала від війни, а проживаємо в Польщі
-
цікавить розваги для дітей та підлітків. а то знайомі кажуть що у вас всі сидять по хатах закриті і навіть не гуляють...