Канадський Марк Chat
-
Володимире, до чого тут це? Марк чітко і однозначно говорить два рази у відео те, що ворк перміти будуть видавати після 31 Березня. youtu.be/zx6kGOK_lK4?t=414 Я ж запитую чи є вже якісь офіційні новини від уряду на цю тему, що Марк так впевнено про ворк перміти говорить. Все.
-
Дуже мудро. Вам тут допоможуть, але розраховувати треба ,в першу чергу,тільки на себе
-
Володимире, ваша відповідь надзвичайно влучна, та валідна, навіть не дивлячись на те, що питання було в тому, чи хтось бачив таку інформацію на офіційному сайті. Л -логіка
-
Тобто, ця інформація базується на вашому припущенні?
-
Вітаю Марк Дякую за відповідь. Та нажаль я два рази передивився цю сторінку і саме про ворк перміти там немає інформації.
-
У мене зараз стоїть питання чи відправляти дружину з України по ворк перміт до 31.03, чи ні, бо може бути можливість його отримати і пізніше. Саме тому я цікавлюсь цим питанням. Сподіваюсь на розуміння.
-
Але я ж вам ще раз наголошую . Трохи зачекайте. Ще декілька тижнів. І будете мати валідну відповідь на всі свої запитання
-
Тут ,в чатіках,все базується на наших припущеннях. Адже серед нас немає іміграційних офіцерів з певною кваліфікацією.
-
CBSA має дуже великі повноваження у прийнятті рішень.
-
так
-
Звичайно,в кожного своя ситуація. Але чим швидше ваша дружина приїде до Канади- тим швидше адаптується. Взагалі,на початках програми CUAET було набагато краще - більше волонтерів, допомоги тощо.
-
Доброго дня,пiдкажить будь ласка,медична комiсiя скiльки часу займаэ i скiльки коштуэ?
-
Гарне роз'яснення від спеціаліста: ,, якщо ви приїдете після березня, то НАПЕВНО отримаєте ворк перміт. Але це не точно😁
-
Тест потрібний для того,щоб визначити ,в який клас підуть ваші діти. Зазвичай, це на клас вище,ніж в Україні. Жодних репетиторів не потрібно.
-
Перепрошую, а скільки вашим дітям років?
-
Треба в міністерстві освіти здавати тест з Англійської та математики.