Канадський Марк Chat
-
Дякую
-
Трішки про навчання новоприбулих дітей в канадських школах та реальні враження батьків та самих дітей від освітньої системи Канади. А також - про літні табори, бойскаутські організації та чому потрібно їх бронювати вже сьогодні. www.youtube.com/watch?v=krlicBqKEhI
-
Кого цікавить робота -пишіть за деталями в лс🙃 (Торонто) та інші великі міста Кур’єром на доставку їжі Пішки/вело/авто Виплата щотижня (800-1000$ вело) Вільний графік, самі обираєте для себе дні та кількість годин Можна без знання англійської мови Рівень зп-залежить лише від вас Допоможу з реєстрацією та всім необхідним для початку роботи 👾 (безкоштовно)
-
Всім привіт,надаю перукарські послуги для чоловіків,проживаю в центрі Едмонтона,ціна стрижки 5 доларів, якщо вас зацікавило пишіть в приват
-
Ніхто не прийде якщо буде 20 доларів Бо ж краще заплатити 25-30 і піти в перукарню А я беру мало,щоб був попит
-
20 , беріть Це буде чудова ціна Нехай щастить
-
Все з часом
-
Приїдуть В перукарнях дорожче і що попало ( Я теж на дому ,у українки стрижусь , за 20 Знайте собі ціну , якщо ви майстер Успіхів
-
Ви що, мені інколи на чай залишають 20 і більше а Ви за 5 , низька ціна може зробити і зворотній ефект відлякування , в мене чоловік з сином ходять за 35 +10 чай
-
Через paysend,перевірено і швидко і комісія не велика,удачі