Канадський Марк Chat
-
Я ще більше скажу вони не тільки їжу продають, а й одяг який волонтери приносили, нові речі. На маркетплейсі багато я вже знайшла. Навіть в Едмонтоні сусіди наші українці продавали 100% інфа. Так що.. для чого шукати роботу і працювати якщо можна барижити…
-
А потім «а што тут такова, я мать мнє нєту на каво аставіть рібоьнка, штоби работать, я мову нє знаю, я же нє украла еті вєщі» Все розумію, але…чого перти самій з дитиною, знаючи що немаєш коштів і не зможеш працювати.. 🤷♀️ В Європі вже краще пересидіти з таким успіхом. Але вже в Польщі на скільки я чула «краника вже вкрутили» нашим з субсидіями і допомогами. Так що скоро ніде халяви не буде..
-
Дякую😊
-
Зараз є
-
В мене був такий досвід: ми з дружиною отримали візу а на дитину жодної інфо не було , написали кризисформу , ще почекали місяц. Наступне, зробили копії своїх паспортів і віз , зробили скріншот з власного кабінету де є всі апліканти . Видрукували все що було на дитину в кабінеті і написали лист прохання . Через півтори тижні дитина отримала візу.
-
Чому не потрібно здавати біометрію?
-
Вау. Буду знати. Дякую.
-
До 17 включно і після 61 року , біометрію не проходять
-
Так, ми приймали в себе людей безкоштовно, були впевнені що нам держава оплачує і не вірили коли ми казали що нічого нам не платять ( ми з деякими продовжуємо спілкуватися) поводили себе відповідно. Зараз даємо в нас жити по декілька тижнів за тижневу оплату і все набагато культурніше і більше поваги. В самих 4 дітей і вже не було сили від шукачів халяви тому «що ми прибули а чо нема робити і житла якщо нам дозваляється прилітати?!»🤯🤦 І більшість це просто імігранти з Європейських країн