Канадський Марк Chat
-
Будь ласка.Терминово🆘️🆘️🆘️Доброї ночі всім вам. Незручно просити!Благаю відгукніться.Сталась в моему житті,ситуації в якій без допомоги не обійтися! Зверталась до волонтерів,та так швидко вони не можуть допомогти,сказали чекати,а часу чекати немає. Так як ми не впо виплат не отримую,. Питати немає в кого,я мати одиначка. Занедужав син,запалення легенів. Не взмозі сама купити ліки 😪,сума 400грн,уже залишилось. Для мене важко дістати відразу,роботи майже не має.тому Незнаю правильно чи ні але дуже необхідно. Прошу будь ласка в кого є можливість допомогти. Будем дуже вдячні. Документи паспорт будь що. Дякую. І всім мирного неба. Та днів без сирен.!!.ДЯКУЮ ВЕЛИКЕ .Миру всім нам. Напишіть в особистому листі хто дійсно може допомогти.
-
Якщо worker Visa то дадуть, щодо visitor не знаю. Вчора отримав в Торонто work permit на три роки з дати прибуття в Канаду.
-
Якби це все так було просто , то тисячі людей зателефонували в ircc і всім стало би , все відомо. А так тільки цей , дядько )))) найрозумніший. Просто зателефонував і все дізнався. А люди головою ламають
-
Вона уповноважена передавати інформацію яка актуальна на зараз та доступна з офіційних джерел. В YouTube є кілька відео про розумову з офіцером IRCC. Існує три варіанти відповідей: 1 все буде добре; 2 все не буде добре; 3 поки що невідомо як воно буде. Кожен обирає собі той що до вподоби)
-
А пашпорти коли на канадьскі міняти будуть без екзамену?
-
Підписуйтесь та підіймайте собі настрій 😊
-
Доречі давайте підтримаємо нашого українця який теж має почуття гумору і озвучує дуже круто різні відео👍😅
-
😸😹 Більше озвучок тут: SkomUA
-
Перестаньте так смішити😂 Ой людоньки😂😅😅 Обожнюю цю групу і людей з почуттям гумору😁
-
я так зрозуміла ,що бажано приїхати до 31 березня,не можу знайти білета до Торонто,на квітень лекше
-
Всім вітання,може є хтось з Італії ?
-
спасибі