Канадський Марк Chat
-
Крім одноразової виплати 3000 на дорослого та 1500 на дитину більше нічого немає. В деяких провінціях є провінційні виплати, але вони тільки для безробітних, які не мають ніяких накопичень розміром як прожитковий мінімум та ще одна умова, щоб одноразова виплата вже була витрачена.
-
18 місяців в Канаді, потім можна подаватись на допомогу. Я точно не знаю.
-
Edmonton Inn & Conference Centre, 5 діб для українців 50 cad доба плюс 100cad страховка яку вам повернуть при виїзді. Не обов'язково одразу на 5 днів знімати, можна заїхати на пару для початку і почати шукати житло на Airbnb. Потім вже знімете поближче до роботи постійне. На безкоштовне не розраховуйте, прилетів у вівторок до Торонто з Варшави, селили безкоштовно лише з дітьми. Я уточнив пару питань, дали сімку місцеву проїзний на одну поїздку і перехідник для розетки. А ще водичку дають. Це країна мігрантів, тут всім складно на початку.
-
На багато не надійтеся, і тоді Канаді вам зайде). Коли взнають що з України всі щиро співчувають.
-
Дивлячись яка провінція, в Манітобі здається легше за все.
-
Якщо подавались на візу ще в жовтні і до тепер не приходило запросу на вклейку візи, можна подати ще одну заявку на цю людину але з іншого електронного адресу? Проблем не буде?
-
Цікаво 100 відсотків, все по іншому, все по новому, важко чи легко це вже індивідуально. А взагалі класно.
-
Дякую)😊
-
Людині 16 років тому біометрію і не потрібно було здавати
-
Ні, одна людина одна заява, але якщо ви не здавали біометрію то може проскочите бо кажуть що не розглядають анкету без біометрії. Але можуть залочити по номеру загран паспорта. Це моя власна думка.
-
Щоб отримати допомогу на дитину треба прожити 1,5 року і подати декларацію про доходи за попередній рік. Зважаючи на ваш дохід, вам будуть платити щомісячно дитячі. Не знаю, як у інших провінціях, але у Альберті немає проблем із садками. Якщо ви летите по куает, то можете отримати грант та субсидію на садок, якщо він ліцензований і тоді він буде вартувати близько 300 кад на місяць. Загалом садок без знижок вартує +/- 1000 кад.
-
Дивлячись у якій провінції, в основному треба буде здати теоретичні, а потім практичні екзамени. Манітоба, здається міняє, треба уточнити.
-
Ні. Згідно з правилами в Альберті. Посвідчення водія з іншої провінції , підлягає обміну , тільки якщо їм більше ніж два роки Здавати іспити
-
Всім привіт, я зараз знаходжусь у Вінніпезі, маю українські права терміном на 30 років, планую переїзжати до Альберти. Знаю що у манітобі права обмінюють без здачі будь-яких екзаменів, тож питання: Чи вплинуть якимось чином манатобські права на отримання водійського посвідчення у Альберті на відміну від звичайних українських прав у альберті?