Канадський Марк Chat
-
Не погано, але специфічно.
-
В лівінг румах це не передбачено.
-
Якщо ви в плайвуд забили , то з часом там буде cкрип тому і зауважили. Тільки саморізи використовують Я на підлогах працював , багато сервісів мав , з цвяхами і скрипом в жилих будинках
-
Тиждень на будівництві, я б не сказав що тут через одне місце будується. Майстер дуже прискіпливий, коли побачив що я цвях в підлогу забив почав панікувати. Бо тут є комісія яка приймає будинки і я так зрозумів що їм тільки дай привід вони все рознюхають.
-
Взагалі, прикольно. Підлога на саморізах,а всі стіни виключно на цвяхах. Якщо ми про вудфрейм.
-
Доречі ,цікаво. Чомусь здається , можу помилятись , що ви займаєтесь драйволом. Якщо так , то цвяхи чи саморізи використовуєте ?
-
Телефонувати в банк
-
Ви б вказували цікаві для вас міста, а то Канада немаленька. Ми в Едмонтоні - купа місць у садочках, є гранти на них і знижки від провінції для тих, хто приїхав по куает. Як в інших містах, на жаль, не знаю. Ми жили також в маленькому містечку на 20 тисяч населеня в Онтаріо. На мій смак жити в Едмонтоні краще - більше місць куди піти/поїхати - парки, кафешки, рекреаційні центри зі спортом на любий смак і вік, розваги для малечі, торгові центри, банально більш людно, кращий доступ до медицини, можна виїхати за місто - заповідники, ліси, озера - неймовірна краса. В маленькому містечку більш тихо і спокійно, за кілька годин можна обійти все вздовж та в поперек і з часом стає нудно, постійно помічаєш одні і ті самі обличчя. Коротше, тут кому що більше подобається.
-
Хтось щось знає з приводу цієї програми?
-
⚡️⚡️⚡️Нова імміграційна програма буде анонсована в понеділок, 27 березня. Це буде програма федерального рівня, тобто для всіх провінцій, крім Квебеку. Цікаво, що в анонсі використали слово «pathway» (а не «program»), тому не виключено що для кандидатів з CUAET запустять тимчасову ініціативу TR-PR. Більше деталей згодом. Чекаємо новини… www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2023/03/minister-fraser-to-announce-a-new-federal-immigration-pathway-at-the-empire-club-of-canada0.html