Канадський Марк Chat
-
Розповім про вклеювання візи сину без запиту. Я отримав візу раніше. Відправляли у Варшаву 22.02. У конверт поклали: - ксерокс моеї візи - першу сторінку мою - першу сторінку паспорта дружини - запит на вклейку дружини - свідоцтво про народження - переклад свідоцтва ( не завіряли) - лист у вільній формі що у нас оце все є, вказали номера аплікацій із кабінету, зробіть візу і сину будь ласка. Дружина отримала паспорт 09.03 Паспорт сана отримали 14.03
-
30 днів термін відмінили, можете відправляти
-
Шановна спільното! У мене така ситуація, що ще у січні отримав запрошення на себе і дружини на вклейку візи, але на дитину досі нічого не прийшло. Я паспорти не відправляв. Чи є сенс займатися вклейкою, бо 30 днів вже давно минули? І що зробити, щоб прислали запрошення і на дитину?
-
Є , відправляйте, як на дитину оформити написали вище
-
100% я просто не втрималась від коментаря але знаю що краще утриматись бо хейту зараз полетить вдосталь 😅 ми в Сексміт їздимо то це 26 км в одну сторону 😜 я б кинула наш Біл за комуналку на 800$ в місяць ото б резонанс був, тут хтось за апарти стільки платить але Ви самі розумієте які тут ціни на житло і місця де є апарти мягко кажучи такі собі для сім’ї Тим не менше welcome to Canada всім новоприбулим, тут в кожного своя історія але відкидати досвід людей не розумно тому що це може застерегти когось від лишніх дій
-
Летів сам 14го з Варшави, нас було пів літака українців. Тому нас зібрали в групу хто хоче ворк перміт, далі повели в окрему залу да україномовний волонтер розповів як швидше подавати паспорти з декларацією. В першу чергу викликали сім'ї з дітьми, потім вже інші. Нас було біля 60 чоловік біля волонтерів, житло давали лише тим хто з дітьми. Я просто уточнив пару питань, дали сімку проїзний і перехідник для розетки. Потиснули руки і побажали успіхів).
-
Як показує практика, скільки барана не веди у відкриту хвіртку, всерівно перші рази має головою вдаритися в закриту металеву браму 😁 Тому, як завше кажу, кожен має це пройти на своїй "шкурі" або відчути власною головою " грубість металу"... Навіщо прислухатися до " невдах" та " токсичних " людей 😂😂😂😂 Але ці все ж таки треба думати позитивно, велкам ту Кенеда 😊