Канадський Марк Chat
-
Про Саскачеван писав іміграційний адвокат не дуже, тобто, що в останній момент, коли вже все пройдено можуть змінити умови чи відмовити, тобто в нього такі випадки були вже і він не радив цю провінцію. Там якісь дивні іміграційні офіцери і їх дії не завжди піддаються логіці 🤷♀️
-
Відмовити можуть в будь якій провінції, якщо запідозрять fraud і кандидат не зможе надати доказів правдивості своїх даних. У мене імміграційний офіцер з Манітобі запитував як я міг одночасно вчитись в університеті і працювати? Якби я не відповів, то мій pnp application анулювали б.
-
Правила програм заднім числом змінити можуть, таке було в 2012 році в Квебеку (зробили обов’язковим наявність сертифікату з французької мови), але не в програмі Саскачевана.
-
В офіцера питання було - як я міг поєднувати роботу і навчання в Україні. В листі була примітка, що якщо до зазначеної дати не надам відповіді, то мій апплікейшн буде анульовано.
-
Бюрократи вони такі
-
У Марка є декілька відео на цю тему: www.youtube.com/watch?v=wCvg6imudJ8 www.youtube.com/watch?v=6A4nLAuIFVk
-
На відміну від Інших хлопців я з самого початку з хлопцями які боронять державу, й допомагаю знайомим які боронять Україну. П.с. Будьте вічливішими й чесними, ми зостанемось тут, а дружини полетять. Й самі з Київа й орки отримали тут п* зди. Слава Ураїні. Підтримую людей згори з прикладу питань й відео для Марка - 1) інтерв’ю з ново прибулими, які складнощі були щоб люди вже буди навчені й непотрапляли в складне становище, 2) Різниця США й Канади, й так далі.
-
А тут мапа з різними кримінальними випадками: experience.arcgis.com/experience/8e2c6c41933e48a79faa90048d9a459d/
-
На скайті вказано, що інформація показується за термін до 90 днів
-
якось забагато випадків як на 90 днів