Канадський Марк Chat
-
Одна з найбезпечніших країн світу, кого не спитають чому Канада? всі як один - Тут безпечно! )
-
Як на мене то безпека це саме про відчуття безпеки. Статистика то таке, коли ти входиш в неї, адже можна навіть в країні де війна бути живим і здоровим, а натрапити на ніж в статистично безпечному Едмонтоні втікаючи від тієї ж війни. А якраз бомжі і наріки в центрі та ГТ цього відчуття не лають, ІМХО.
-
Та вони як бачать наркоманів чи бомжів то голови відвертають або як страуси Можливо хтось бачить позитив у цьому, я ж не знаю де люди і в яких умовах жили, та живуть наразі) Де в нас в торгових центрах бомжів чи наркоманів побачиш?) Ну а на вулиці щоб " стадами" просто ходили? Чи сиділи на сходинках під будинками та кайф " ловили" не 1 чи 2 а так само групами? Ну я не пам'ятаю такого центру міста в Україні..
-
Хто знає з досвіду? Якщо по подовженому безвізу знаходились у Польщі (З до 24.02.22 який подовжено до 23.08.23). Але для Німеччини він як розумію так і був на 90 днів, які скінчились. То це правило діє на скріні?
-
www.facebook.com/groups/UkrainiansofCalgary/permalink/3394761114070964/
-
Доброго дня,є хтось в Ньюфауленді та Лабрадорі?збираюсь туди їхати
-
Всім привіт, підскажіть будь ласка якщо є два шота від Covid-19, це є повна вакцинація в Канаді чи ні? Дякую
-
Привіт Народ, хто проходив immigration medical exam у Едмонтоні, кого можете порекомендувати з лікарів ?
-
Дякую бро