Канадський Марк Chat
-
😂😂😂
-
Візу видали тому що для Канади будь яка людина з українським паспортом попадає під програму. І це не тільки з Криму такі випадки. Деякі з донбасу у ростові після переїзду роками жили а канадську візу отримали навіть без закордонних паспортів - бо мають паспорт громадян України. Що їм мало завадити? Риторичне питання.
-
А ви випадково не прихожан н УПЦ мп?
-
Та я впевнений на 100% що він вважає себе руським, а їде бо жопа горить, ЛЮДИНА 9 РОКІВ ЖИВЕ В КРИМУ І ПЛАТИТЬ ПОДАТКИ такі мають сидіти далі в криму і чекати прильоту по хаті, бо це зрадник
-
Гарного вам дня Віктор
-
А ви спілкуїтесь як типовий прихожан московського патріархату
-
Я бажаю смерті всім окупантам і зрадникам України
-
Український паспорт не робить з тебе Українця, головне це душе українця, люди які роками жили в росії нічого українського не мають, дуже шкода що Канада видає таким візи, вони ж навіть нашою мовою не володіють, і наврядчи підтримуюит Україну
-
а що буде якщо вклеїти пізніше ніж 30 днів?
-
А як що ні,не приїдете? От як будете в Канаді,сходите в реджестері і спитаєте...чи можно,чи ні. Зараз тема росії наскільки непопулярна,що навідь відповідати на подібні питання нема бажання...а у вас або забагато,або замало розуму,що ви тут таке питаєте🤔
-
Привіт, буду вдячна за підказку: потрібно перекладати англійською свідоцтво про одруження ? І взагалі всі документи?