Канадський Марк Chat
-
1 година, та ще з трьома дітьми, то не реально. Хочаб 3 години.
-
За годину починається посадка на літак до Канади, а ви тільки будете виходити з попереднього, в Франкфурті аеропорт великий, якщо ще й різні термінали, а паспортний контроль, а діти захочуть пити, в туалет, година не реально. Я там мав пересадку десь 3.5 год, без багажу, то не скажу шо сильно насидівся, краще беріть від 2 годин якщо бігом, і до 4 якшо себе любите
-
Вітаю , підкажіть будь ласка стосовно купівлі білетів . Літаю взагалі не вперше але сам білети ніколи не купував . Отже обираю білити на дві людини але не розумію там у розділі багаж мається на увазі скільки у кожної людини по квитку чи взагалі на двох яка кількість багажу? Сподіваюсь не дуже заплутав 😅. Білети дивлюсь через kiwi також цікавить хто через що брав може якісь поради як краще , вдячний за любі поради .
-
Вітаю,там же коли заносиш інформацію про кожного окремо і на кожного видно скільки багажу і місця можно вибрати...я через ківі теж брала,у мене все добре пройшло,летіла Варшава Торонто 👍
-
Доброго ранку. Підкажіть будь-ласка, якщо я подався на EI чи не вплине це на PR?
-
Два друга не можуть уже місяць влаштуватись
-
Привіт підскажіть хто в Едмонтоні приймає українців на роботу зараз дякую
-
Спеціального місця для українців на жаль немає. Хто де працює. Від Амазон, заводів до будівництва. Найоптимальніше , брати резюме, або себе і ходити
-
Зрозумів я далі не перевіряв , дуже дякую 🙂 🙏
-
зазвичай норма на одного пасажира це велика валіза на 23 кг(55*40*23см), мала валіза на 8 кг як ручна поклажа (33*40*16см), і особиста річ по типу сумки для ноута (власник повинен легко тримати в своїй руці цю сумку). тобто, якщо летите в 3х то на кожного розповсюджується ця норма, навіть на дитину
-
це основна валіза: zakupol.com/ua/p1652766718-chemodan-dorozhnyj-bolshoj.html це мала, ручна поклажа в салон літака zakupol.com/ua/p1652766728-chemodan-dorozhnyj-srednij.html особиста річ, якщо не сумка для ноута, от продаються з кріпленням до ручки валізи, як на фото
-
якщо з дружиною разом на CUAET зарееструвались (сім'я)- на БІОМЕТРІЮ разом запросять??
-
Хто шукає роботу? Потрібні manual machinist( наш токар-фрезерувальник, " станочник) heavy duty mechanic( наші авто механіки вантажного транспорту, спецтехніки на базі тягачів) Вимоги, комунікативна англійська(чим краща тим краще) Без англійської не турбуйте! ясне діло знати свою роботу, але можливі і виключення! Мати голову на " плечах". Робота на місці в цеху, місто Grande Prairie. За детальною інформацією прошу в приватні. Щоб тут не " забивати ефіру" Дякую за увагу. P.S. Рівень заробітної плати, Ваші умови і тд. обговорюються БЕЗПОСЕРЕДНЬО на співбесіді з керівником.