Канадський Марк Chat
-
Ну скажімо так, я живу не на мінімалці. Стосовно іміграції не впевнений. Скоріш релокуватись на якийсь час з працевлаштуванням, щоб придивитись ближче.
-
Ви вже вирішили залишити Україну назавжди? Тоді Канада непоганий варіант. Це країна імігрантів, тому легше адаптуватися і асимілювати, неважко отримати PR та гроданядство. Це так, для затравки 😁
-
А що саме не зайшло? І як усе закінчилось?
-
Для кожної людини Канада буде відчуватись по іншому В залежності від вашого життєвого досвіду Для моєї сім'ї не зайшло( але є знайомі яким подобається
-
Зарплатня сімейного лікаря -терапевта від 120 тис. на рік. Досвідчений не тупий електрик чи зварювальник заробляє 35-45, а то і більше на годину. Кілограм свинини- 8.5. Бензин- 1.4. Щомісячний платіж за іпотекою на досить достойну хату за півмільйона - приблизно 2500. Це ціни в Едмонтоні. Звичайно, Канада дуже різна .
-
Кращої реклами не придумаєш
-
Депресія, зима, все сіре, людей на вулицях немає, тільки безхатченки, сходити нікуди, вигуляти вечірні сукні і діаманти ніде...на роботі мало платять тощо..
-
Гіршого вже не уявити
-
Звучить наче там поселились росіяни
-
Я вам більше скажу. Є такі люди, яким Едмонтон не зайшов, він їх просто пережував і виплюнув. І ці люди переїхали до Торонто. І там гарно розкрутилися, і тепер кажуть, що обожнюють те місто.
-
А що скажете про Саскатун? Як саскатунці живуть? 😂
-
Можна, поки сусіди поліцію не викличуть😁
-
Ну так, наприклад, тут немає ресторанів в нашому стилі, де можна на столах танцювати...скукота..