Канадський Марк Chat
-
Ви шо на приколі? Я живу в 9 поверховому будинку з 5 ти підїздами - за рік людей померло в будинку більше ніж за мої 35 років- ви шо продовжують розкмовідсталих копіювати ?
-
Ну так зайди у супермаркет , не в алкомаркет Там багато різної води
-
Ми живемо у країні де я на полицях не можу вибрати собі ту мінеральні воду яку хочу бо полиці заповнені алкоголем- так зрозуміло?
-
А тенденції на чому будуються? На уподобаннях звісно ж
-
Я констатую тенденцію а не уподобання
-
То хай вони хоч трохи посприять тим українцям які хочуть проблеми соціального характеру, а не бути рабом Веденського та йти на смерть за бізнеса Олігархів
-
Ну і? Не всім подобається спорт Це не обов’язково ним цікавитись Кожен сам вибирає, що йому подобається
-
У мене над головою літали в 2014-15 коли я в армії був Але я не замахував діаспору на пʼяну голову
-
Україна - це круто- т от всі сюди під Базмут швидше !там га вас чекають
-
Місяць над головою кожен день ракети літають - рук назад тех саме- і це 21 столітті- шо ви всі насете взагалі?
-
Може А може ні Не проводив опитувань
-
Викличте санітарів, будь ласка
-
Скільки жив в Україні, сімʼя живе також там Жодної проблеми з алкоголем та водою нема Хочеш? Пий Живчик Не хочеш? Пий пиво
-
Блять ви шо тут всі реально вчдірвані від реальності????
-
Може лбди від стресу п'ють
-
Зрозуміло - ось вона українська нація - це просто бій з повітряними млинами - націю розкмовідсталих не перемогти- ви як ті росіяни тупо не бачити в чому причина
-
Нічого не зрозумів як це стосується тенденцій Типу через це люди мають почати цікавитись футболом?
-
А чого ж я п'яний??? Хіба це не конструктив?
-
Ой як же це хвилює тих хто вже місяць дивиться на спалахи над своїм домом від вибухів ))))) ви взагалі тут хоч трохи адекватні?????