Канадський Марк Chat
-
Доброго дня! Хто має таку ж ситуацію, прошу поділіться Вашим досвідом. Віза в старому паспорті, який був втрачений, а потім знайшли. А діючий паспорт без візи. Як в'їхати в Канаду? Показувати всюди два паспорти, а номер паспорта писати новий? Знайшла в роз'ясненнях, що так і треба робитм. Але хочу почути реальний досвід: "Чи можна залишити старий паспорт після оформлення нового? Якщо у старому закордонному паспорті наявні діючі візи, або якщо такий паспорт є підставою для отримання (продовження) дозвільних документів на проживання в США, то під час видачі нового паспортного документа старий паспорт після написання відповідної заяви повертається його власнику. При цьому слід пам’ятати, що такий паспорт попередньо анулюється консульською установою". ny.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/4446-chasti-zapitannya
-
Всім привіт, підкажіть , якщо хто знає. Які ціни на садочки по Альберті, чи достатньо там садочків і з якого віку беруть дітей?
-
Доброго ранку. Можливо хтось може дати контакти хорошого міграційного консультанта , буду дуже вдячний
-
850-1000 ціна в місяць. Ну це так, щоб не применшувати. Але, для українців є певні пільги, треба в кожному садочку запитувати. Пишуть в оголошеннях що дітей беруть від 0 до 12 років) але треба особисто їхздити і дивитися і питати. Нас цікавили літні канікули, щоб на 2 місяці дитина не нудилась. Прийшли в найближчий до будинку KinderGarden, місця є, зі скидкою 165 дол. в місяць будемо платити це для прикладу.
-
Ми платимо 534 доллари в місяць за daycare це вже включно з субсидією. Знаю є дешевші. З 5ти років Kindergarten в школі безкоштовно( 3 години на день), тобто будe daycare+ Kindergarten,то ціна вже буде десь 350.Стосовно віку незнаю
-
Хто знає як отримати довідку про несудимість в Чехії?
-
Мабуть в посольстві чи консульстві України в Чехії 🙄
-
Зробіть витяг з ДІЯ