Канадський Марк Chat
-
Доброго дня. Подаємо заявку по програмі CUAET. Сім'я 2 дорослих та 2 діток. Дивимося наразі багато відео про Канаду, вибираємо як місце для проживання так і можливість працевлаштування. Зацікавило місто Едмонтон, через те, що тут багато українців, оренда житла відносно менша, клімат... надаємо перевагу спокійному життю. Спільнота, можливо щось порекомендуєте з містом чи селищем, куди можна переїхати? Плануємо працювати вдвох з дружиною, рівень англійської базовий. Дякую!!!
-
Дуже дякую, знайшов інформацію на державному сайті Великобританії пограничної служби. Транзитна віза не потрібна якщо: 1. Прилітаєш і вилітаєш по повітрю. 2. Твій виліт до 23:59 3. В країну до якої летиш, є діюча віза.
-
Я знятий з військового обліку, виїхав без проблем. Йдете до військомату, проходите медичну комісію, дають довідку, що ви зняті з обліку за станом здоров'я та ставлять штамп про це у військовий квиток. Це як що ви не підлягаєте мобілізації за станом здоров'я.
-
У мене її ні хто не питав. На момент мого виїзду у березні і у законодавстві ні де не зустрічав що потрібна така довідка
-
В разі якщо не український паспорт, якщо український, то не можна, будуть проблеми
-
І коли перший раз перетинав кордон, вони дзвонили у війскомат і питали, дійсно я проходив медичну комісію чи ні
-
У 2022 їздив з України біометрію здавати у Словаччині, теж не питали, може дивлячись з якою країною кордон перетинаєш. Я їздив з Закарпаття через мадярщіну
-
Це не білий квиток, який виданий до війни. Це проходження мед комісії у військоматі під час війни
-
В мене копію не питали, вони на кордоні всі документи сканують, потім пропускають. Я весь час переходив кордон через один пункт перепустки. Після першого разу в них в базі були всі мої документи, всі наступні рази вони тільки порівнювали оригінал з базою і все
-
Завтра зранку їду з Едмонтона через Ред Дір в Калгарі, в 11 ранку назад в Едмонтон. Велика, комфортна машина. Є 4 місця...
-
Відносно небагато 10-12 літрів бензину
-
На трасі показував 7.5 літри, в місті 10+
-
Машина дуже сподобалась, комфортна, в середині місця но дуже багато, брав на прокат, собі таку придбав би.