Канадський Марк Chat
-
Дяк
-
-
Всім привіт шукаю роботу для тата він по спеціальності зубний технік має стаж більше 30 років якщо хтось має якусь інформацію буду дуже вдячний англійська не знає але вивчає. Дякую всім гарного дня.
-
Вам просто на візу треба подаватись
-
Може тому що біометрію ще не здали?
-
Доброго дня всім! Питання таке , 3 місяці тому подала на робочу візу (work permit) і до сих пір немає ніякої відповіді від них , я не знаю що робити , в Канаді вже більше року , а можливості працювати до сих пір немає , можливо зможете порадити куди звернутися або куди зателефонувати щоб дізнатись про що робити дальше, тому що, за ці всі місяці ні разу навіть не приходило оновлення чи якесь сповіщення , що само собою досить дивно. Або можете дати пораду якщо у вас таке було? Що робити та куди звертатись?
-
Ви приїхали в Канаду по CUAET? Ми робили новий ворк перміт також в Канаді я чекала на нього приблизно півтора міс, чоловік десь до 3 міс
-
Так по cuaet, я чекаю вже більше 3-з
-
Ви подалися на візу чи Ворк перміт? Не зрозуміло. Віза вам для роботи не потрібна. Ворк перміт мав бути з аеропорту. Якщо закінчився строк дії, ви подали на новий, вам мали надіслати в кабінет, з якого подавались, лист на термін очікування ВП, що маєте право легально перебувати і працювати
-
Вам можливо прислали повідомлення в особистий кабінет,в якому сказано,що час розгляду триває до 4-х місяців,і що ви маєте право працювати по старому ворк перміті,до отримання нового. В даний час в нас така ситуація.Чекаємо 2,5 місяці на новий,але маємо від них лист,що можем працювати по старому.Цей же лист надали роботодавцю,проблем немає,працюємо.
-
Я не знаю,можливо так буває. Нам зразу на наступний день прислали підтвердження,що наша заявка прийнята.І що поки розглядають маємо право працювати. Колись давніше читала,що люди якось їхали в аеропорт за новим ворк пермітом.Можливо є тут такі люди,щось вам підкажуть як діяти!І ще раз перевірте свій кабінет на повідомлення!