Канадський Марк Chat
-
Збираємось приїхати з 2ма дітьми 4 і 2 роки до Саскачевану. Чи може хтось підказати,щось стосовно державних закладів або програм для таких дітей. Чи реально нам знайти будь-яку работу з мінімальною англійскою? Дякую.
-
Скажіть будь-ласочка хто писав довіреність від руки довіреній особі, Ви писали англійською? Чи може хтось поділитись зразком?🙏🏼
-
Доброго дня. Скажіть, хто знає: чи можна в Канаді залишати шестирічну дитину з 15річною?
-
Хто знає де купити не дорого пральну машинку в Торонто
-
Всім привіт. Підскажіть хто знає,ми дитині чекаємо новий паспорт але коли він прибуде до консульства неясно,вже затримується.. чи продлять паспорт наявний?
-
Куди ви здавали? Нам в Варшаві теж не приходило нічого, я написав їм на пошту і нам прийшла відповідь що все готово. Вони чомусь не повідомили на імейл.
-
Вечір добрий, підкажіть, ось ситуація можливо викого було, дитині прийшло повідосдомлення що треба вклеїти візу протягом 30 днів, але нам з жінкою нема того запрощення ще, також на сайті пище що родина подає всі документи разом. Тож як його краще вчинити. Дякую
-
Саме так, вклейка візи. Якщо скінчиться термін 30 днів на подачу дитині, а потім нам прийде підтвержнення на вклейку і подамо разом...то чи не буде проблем для дитини з візою? Чи всеж краще відправити його паспорт, а потім як нам прийде запрощення то свої окремо?Дякую
-
Може зустрінемся?
-
Вітаю Шановний Марк, я хочу почати виробництво нового продукта є навіть патент на корисну модель !!!
-
Привіт, хочу дізнатись чи так само видають одноразову фінансову допомогу українцям по програмі CUAET до 31 березня 2024 року чи лише до 15 липня 2023 року і чи по тим самим правилам, що і раніше?