Канадський Марк Chat
-
Добре, ця людина відповість. Вони готувались до Канади кілька років, вчили французьку, бо мав бути Монреаль, але так, доведеться визнати, вони, як і більшість українців були просто не готові, в рожевих окулярах і виявились лінивими лузерами, які просто нили, не хотіли працювати і вирішили забити на свої роки навчання в інститутах, лікарську практику і досвід. Така відповідь вас певно більше влаштує.
-
Скажіть, будь ласка, чи хтось чекав листа на вклейку візи більше, ніж півроку: дитина та дружина вже вклеїла, а я писав у кризисну двічі і безрезультатно?
-
Є таких випадків багато, нажаль. Моя дружина отримала одразу, донька через пів року, я очукую вже майже рік(
-
Я б на вашому місці так не ризикував. Є певні терміни коли потрібно подати паспорти на вклейку. Ці терміни дійсні і ніхто їх не скасовував, посто на початку війни робили виключення, не факт що так буде в надалі
-
Дякую за відповідь. Шкода, що так затримують.
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста сколько приблизительно времени занимает получения разрешения на работу в аэропорту для одного человека?
-
Залежить шо за аеропорт і чи багато людей зараз летить Наприклад в Торонто взагалі по одному нікому не роблять, кучкують одразу натовп осіб 20-40, забирають у всіх документи, вони сидять чекають до години часу і потім виносять пачку ВП для всіх одразу