Канадський Марк Chat
-
А через Дублін можна летіти?
-
Дякую вам велике)
-
Можна летіти через Дублін без додаткової візи.Мій чоловік так летів з Калгарі в Дублін і Краків.
-
Дякую
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, у мого сина закінчиться дія паспорта 30 жовтня цього року. Чи можу я зараз відправити поштою чи поїхати у консульство (живемо у Едмонтоні), щоб продовжити паспорт? Що, взагалі, краще продовжити паспорт чи зробити новий? Ловити слоти вже зараз, щоб зробити новий паспорт? Не можу розібратися, що мені в першу чергу треба робити? Дякую за відповідь.
-
А те шо тут охоронці ходять в брониках це просто демонстрація того, шо вони можуть собі це дозволити Банально є бабки в країні на такі важливі речі Навряд чи в Європі хтось з охоронців відмовиться безкоштовно носити бронік навіть якшо ти ніколи в житті не бачив озброєну вогнепалом людину в цій країні
-
Ніхто ще не довів шо те шо вас ще не зарізали у Львові значить шо Львів безпечніший Треба пам'ятати шо те шо тут освічується ЗМІ за пару годин на всю країну, в Україні до ЗМІ може навіть не доїхати Треба ще довго доводити яка країна реально безпечніша
-
А в Едмонтоні знову стріляли вчора, в самому центрі, торгівельному молі😠ось тобі, безпечна країна.