Канадський Марк Chat
-
У мого сина продовжений паспорт. Жодних питань ніде не було, хіба в банку показала на сторінку з продовженням. Ми й нові зробили, але віза в старих, тому користуємось на разі ними, щоб плутанини не було. Хотіла в аеропорту, щоб по новому дозвіл на роботу дали - не вдалось. Схоже перміт був надрукований ще до мого приїзду.
-
Заберіть, продовжіть, скажіть офіцеру в аеропорту, що паспорт продовжений і попросіть дозвіл дати на 3 роки, бо дозвіл дадуть до кінця паспорту. Мені не захотіли по новому дати, але в мене там на два місяці менше виходить всього. Можливо вам підуть на зустріч. Якшо віза вклеєна, то вже пізно шось просити в Польщі. Мені сказали, шо можна вже в Канаді вирішувати ці питання і подаватись на новий перміт по новому документу. Але таку переписку треба вести особисто, бо чат на нас образиться)))
-
Доброго вечора всім!,можливо хтось проходив біометрію в Римі,бо неможливо зарезервувати дату...
-
Доброго дня, питання з приводу чоловіка, який не може виїхати зараз.
Коли він заповнить заявку, йому ж потім прийде лист з тим, що потрібно здати біометрію. А якщо написати їм у листі, що на разу він не може її здати, то після закінчення війни або коли відкриють повноцінно у Києві центр для задання біометрії, він зможе її здати і чекати на візу?