Канадський Марк Chat
-
Це просто дичина. Росіяни взагалі показились. Ці жахливі фото, ця ненависть, ця жага до знищення усього довкола... Це навіть не звірі а хижі овочі. t.me/kazansky2017/8815?single
-
Передбачено, указом президента
-
правовий хаос бананового законодавства, яке за 32 роки не змогли привести у порядок до речі Коломойський якимось чином таки виявився громадянином після такого "указу президента"...
-
Я розумію що законодавство України не ідеальне, та називати свою батьківщину "банановою" це верх цинізму. Зрозумійте, коли таке таке чують представники інших національностей, особливо канадці - то вони думку складуть про вас а не про Україну. Адже не можливо любити чужу країну, якщо ти не любиш свою рідну.
-
Ну не мати у собі якогось поняття любові до країни не дорівнює бути ледачою гнилою конченою людиною яка не здатна бути корисною для суспільства, поважати його і цінувати Грубо кажучи вираз про любов до батьківщини можна прирівняти до патріотизму Патріотизм взагалі ні на шо не впливає, бувають кончені патріоти, а бувають максимально благочестиві звичайні люди яким чхати який у них прапор або герб
-
по вашій логіці потрібно було любити і поважати радянську Україну і її законодавство, щоби не дай бог канадці погано про вашу батьківщину не подумали?
-
совкове законодавство, яке тисячі депутатів за десятки років не змогли привести до європейського, не зважаючи на величезний попит народу, який приводив до кількох революцій і який дозволяв навіть "турборежим" - це не батьківщина, не потрібно підміняти терміни
-
згоден, тому як правило Україну найбільше люблять тут за кордоном, надаючи перевагу самим жити у розвинутих правових юрисдикціях, а не в тому хаосі
-
совковість і недосконалість законодавства це і є першопричина всіх порушень. вони для того і не вдосконалюють закони
-
Помиляєтесь, законодавство це частина батьківщини, якщо спрощено то це набір правил за яким домовляються жити її громадяни, шляхом обрання народних депутатів що власне ці закони і приймають. А до революції якраз призводило порушення цих законів владою, а не їх "совковість"
-
але законодавство писали окупанти, а не обрані депутати тому я категорично відмовляюсь сприймати ці "документи" частиною батьківщини я б взагалі в смітник б викинув все юридичне законодавство, наприклад і тупо скопіював англійське право
-
Звісно що так. Просто тут питання у ставленні до її радянськості, я наприклад завжди вважав що то окупація. Виж не перестанете любити свою матір, якщо вона, недай Бог потрапить в заручники (рабство)? Кращі сини України тим і займались що боролись за її незалежність в т.ч. українська діаспора в Канаді