Канадський Марк Chat
-
може і є. Але нелегалом їхати в Канаду з дружиною і дітьми... Щоб що? Щоб колись попастися і буди депортованим? Схема заїхати по туристичний візі, а потім почати клепати собі кейс як тебе утискають на Батьківщині і чому ти не можеш повернутися, це більше про США, а не про Канаду.
-
ну і тут система я її називаю зашморг😂 утрачаєш стабільну роботу гора кридитів тобі на щось намікатеме
-
А то часом здається все більше і більше - нашим людям в радість ,коли в сусіда хата горить і він повинен покидати збудоване роками гніздо...хоча не здається,а часом воно так і є
-
Тому підтримуємо нормальний контекст без негативу.Є приклад Маркіян - конструктивного контексту.От його рівень підтримуємо в його ж телеграм чаті
-
Я перепрошую , але до чого тут це?Мало того,що звинучаєте в брехні ,так ще й паразитуєте далі на темі.Ви або дайте відповідь на питання - як так вийшло (Адже кожна людина різна і не всім подобається життя в Канаді,що можливо і тут відбулося з цією сімєю),або просто закінчуйте язвити ,як деякі тут "гуру робіт в Канаді".Сталося, як сталося вже ,а вам ніби в радість,що така пригода відбулась з невідомою вам сімєю
-
нє ну звичайний вчитель у школі Німеччині з зп 6к€ точно позавидує канадським вчителям 😉
-
Ну не кожному ця країна піде до душі- це правда.Але поки є така можливість і поки ця країна дає ворк перміт ,то ,гадаю, варто спробувати всім свої сили👍
-
це чєл з роботи якого бачив пару разів а як говорив з ним за канаду то потрібно було побачити його вираз обличчя на рахунок цього, бєзнадьожность😐
-
Навряд😂
-
Не забувайте за податок .Він в будь якій країні є
-
До оподаткування 6тисяч,після - 3.5
-
А от там я чи ні - це вже інше питання.Всіх секретів не розкажу😉
-
Ви напевно " випали з контексту" .Я не аргументую,що це 100% правда,але і не заперечую ,що це не можливо.Не випадайте з контексту і тримайте в курсі будь ласка😉
-
Про вас всерівно будуть знати .Тому, це питання часу ,як швидко вас візьмуть за "барки"😂
-
а нелегалам без воркперміту на агентури що мішає працювати на кєш? просто їм податки платити не потрібно то навіть краще🤣